Monday, 2 February 2009

tough luck

02.02.09

alamak...aku tertinggal phone kat dalam lab...lepas class 4-6 aku...macam mana aku boleh tertinggal pun aku tak tahu...selama ni tak pernah pun aku tertinggal phone kat dalam lab...malas la nak pergi UMP dan cari semula...aku dah cari dalam kereta...dah suruh anak aku call...no luck...

oh well...first thing tomorrow morning aku akan pergi ke lab 1 dan ambil phone aku...hopefully, masih ada kat sana sebab i was the last person to use that lab..so...rasa aku, the phone should be quite safe until tomorrow morning.

takpe...kalau jumpa...ok la. kalau tak pun, aku boleh hidup gak...hehehe...public phone ada, office phone ada, house phone ada...cuma number2 telephone je takde...huhuhu...memang choy...tapi salah sendiri...so...terima je la

aku...i have two words for you mala...tough luck!!!!!