Saturday, 21 February 2009

last weekend

last thursday, aku dapat sms dari Life is a journey...katanya i akan pergi ump esok, untuk debat NC...kalau u terlibat, boleh la jumpa...

aku reply...memang I terpaksa terlibat...

dia reply semula...kata u tulis your own destiny...etc...etc...

aku balas...ala...u tu, kata kuantan dah jadi dunia asing..etc...etc...

ada la lagi dua tiga sms bidas membidas lepas tu...

biasa la...pendebat...




dari kiri...Mr Final, Notasi, Shahrul adzuan, Life is a Journey (berdiri) dan Law.

anyway, inilah aktiviti aku last weekend...menjadi hakim untuk Debat NC UMP...ok la...seronok juga ...sebab dah setahun aku meninggalkan dunia debat...dan seronok dapat jumpa semula sahabat2 lama aku...life is a journey, hanya sebuah notasi dan coretan seorang putera...mereka semua alumni debat ump...datang untuk jadi hakim gak...plus...Shahrul adzuan, alumni debat UUM...(dia memang budak kuantan...dan skrg kerja kat kuantan), serta Fuad...alumni debat USM...budak Penang, skrg kerja kat HTAA Kuantan....semuanya aku dah lama kenal...oh lupa pulak, Mr Final...tahun ni dia pun jadi hakim...hehehe...last year, dia urusetia...sebab debat NC hanya untuk pendebat2 junior atau yang bukan pendebat sahaja... the year before that, dia peserta...next year....???






Notasi, Shahrul Adzuan, Life is a journey

Nadiah (programme Manager) dan Mr Final

aku, Q, Cactus, Organik


aku just beritahu the winning team je la...tu...yang bergambar dengan aku kat atas ...pasukan debat yang mewakili Kelab Kebudayaan dan kesenian UMP...di anggotai oleh...Alif Ba Ta (takde dalam gambar), Hidupku suku Organik, the cactus dan Q (tak tahu nama blog dia)...oh lupa...the Remedy sebagai pengurus pasukan...