Monday, 9 February 2009

manic monday

hari ni aku boink...truly madly deeply boink...sebabnya?...kalau aku tahu, takde la aku boink...yang aku tahu, I seemed to have either misplaced my brain or I left it at home...along with what is left of my luck...

mula2, kelas 9am aku terpaksa di batalkan, sebab pintu bilik kuliah terkunci ...30 min kami tunggu, in the end aku cancelled...itu takpe lagi...

on the way pergi lunch dengan remedy dan cactus, keluar pulak lagu 'jujur 'kat hotfm...terus terganggu emosi aku...huhuu...

sampai di tempat makan, aku missed 3 parking spaces...terpaksa la pusing satu blok untuk dapatkan semula tempat tu

after lunch...masa hantar dia orang balik ke KK3, aku terlepas lorong rumah mereka...terpaksa reverse...

aku terlupa lab mana i'm supposed to have my 4pm class at...

dalam lab, aku dapat sms dari maxis mms...you have received a picture message from 6012740xxxx....aku checked...rupanya dari life is a journey...dah lama tak dengar berita dari sahabat aku ni...malangnya tak boleh load...aku dah try pergi www.maxis.com.my/mms tapi tak boleh...sedih...

sekarang students sedang siapkan assessments multimedia mereka...aku?...tunggu 6pm, so that aku boleh balik and drown myself in sorrow...huhuhu

rasa macam nak berlari dan terus berlari dan terus berlari...sampai aku pengsan dan hopefully bila aku terjaga...Monday is gone...

aku...huhuhu...not gonna happen