ads

Sunday, 8 February 2009

aku dan kraze



ini aku dan kraze...hehehe...

kraze tu sebenarnya handphone aku...motorola KRZR

ala...yang aku tertinggal kat lab selama 14 jam tu...

masa kehilangan kraze selama 14 jam tu, aku terfikir...kalau aku tak dapat semula, i will never see kraze again...huhuhu...

sebenarnya aku dah lama guna kraze, sebab aku bukan jenis yang suka tukar handphone every year...aku tukar bila terpaksa je...hehe

so...baik aku ambil gambar dengan kraze...sebab aku rasa, kalau sekali lagi aku tertinggal kraze kat mana2, sure takkan dapat semula...how many times do we get a second chance ya...

so...this is kraze and me...


FLY

"if you surrendered to the air, you could ride it" - Toni Morrison "when everything seems to be goimg against you, r...