Wednesday, 29 October 2008

langkah ke seribu

Ahad lepas, aku berjumpa sahabat aku, coretan seorang putera...dia datang ke kuantan dengan ibunya...kebetulan pula my mom buat open house hari tu, so aku ajak dia datang, tapi tak sempat katanya. tak pe la.

but then, his mom wanted to do some shopping at giant before going back to karak...so, aku pergi la jumpa dia kat giant sekejap...bukan apa, since dia dah datang berpuluh2 km, walaupun primary objectivenya bukan untuk jumpa aku, since dia sms aku beberapa kali untuk jumpa aku, maka aku berusaha la untuk pergi berjumpanya, walau sekejap.

kerana dia dah ambil 999 langkah, maka aku ambil langkah ke seribu untuk melengkapkan kitaran persahabatan...its the least I could do...sebab dia pun bersungguh2 nak jumpa aku. kalau aku rasa dia sekadar melepaskan batuk di tangga atau was just being polite, aku akan pastikan langkah ke seribu itu tak dapat di ambil...huhuhu...aku kan suka tulis destiny sendiri...

apa pun, seronok dapat berjumpa kembali sahabat lama...mostly, kami berbual tentang our mutual friends...you won't know how much you miss your friends until you actually see them again.