ads

Monday, 20 October 2008

ikhlas walau jauh

khas untuk azwan, raja, tito, yusrie, fendi, jumain, zamri...kenapa mention nama2 ni?...keep reading....






satu lagi expedition yang tidak di rancang...kali ini melibatkan aku, faiz dan daoz...tito tak de pulak...sebab ada kelas...huhuhu...





anyway, this time we all went to Gunung Charas...about 10 km dari Jaya Gading...pergi lepas lunch kat JG jugak...





gambar2 ada yang agak gelap sebab keadaan didalam gua tu memang agak kelam...yang kat luar tu ok la...especially gambar dia orang dengan tourists dari Canada dan New Zealand....




It turns out, disekitar ni terdapat tujuh buah gua...and by general consensus...oleh kita orang bertiga, kami namakan gua2 tu sempena nama kawan2 yang tak ada disitu masa tu...

ni la dia...

gua buddha....azwan...sebab dia suka tidur, boleh gang dengan sleeping budhha kat dalam...hehe

gua batu nisan raja...raja la...

gua gajah...fendi...kenapa ya...

gua tiga beradik...daoz, tito dan yusrie...kita orang kan memang adik beradik...kata daoz

gua puteri bersikat...of course la aku...siapa lagi, takkan faiz kot...

gua lubang dalam...faiz...motif???

gua pecah...zamri...selalu pecah lubang...kata faiz

gua lubang hidung...jumain...hahahahaha...

walau kau orang tak de, kita orang tetap ingat...

FLY

"if you surrendered to the air, you could ride it" - Toni Morrison "when everything seems to be goimg against you, r...