Tuesday, 28 October 2008

ombak bukan biru - chapter 3 : taman bintang




bagaikan siang tiada mentari

bagai malam tiada cahaya purnama

tanpamu tiada erti hidup berdua

ke akhir masa kau ku cinta



bagaikan syurga tanpa bidadari

kau ibarat hembusan nafas terakhir

pulanglah sayang usah kau berpaling

disini ku pasrah menanti















itu lah lagu yang mengiringi pendakian kami ke Bukit Tinggi...sangat sesuai dengan cuaca dan mood kami yang agak malancholy waktu itu...




first stop at BT - japanese village...kami ke tea house dan botanical garden. dalam hujan renyai2, serta cuaca yang dingin, memang rasa macam kat jepun.


secara tiba2, kami ternampak seseorang yang rasa2 macam kenal...guess who...tengok la gambar tu...







sangat menarik tempat ini...rasa sangat hampir dengan bintang2 di langit

5 comments:

law said...

mcm best jer tmpt 2..ktmne 2..
skali g..xjak skali..huhu

thanx for ur wish madm..

Raja Azrul said...

best tahu bukit tinggi..

I dah pergi nak dekat sepuluh kali..it is very nice place!!

Huhuhu..bila u nak pergi bukit fraser pulak??

Kadrieana Zahiera Yasin said...

laha sebab tinggal kan i

Pjoyz Zul said...

wah... sonoknya madam pi jenjalan... saya lak still pening2 lagi siapkan thesis.. huhuhuhuhu

bungaditepijalan said...

tetiba rasa horror plak.
:D