Saturday, 21 March 2009

lirik lagu ni macam sial

lirik lagu ni macam sial...aku rasa nak re-arrange je muka Irwansyah...aku wonder, ini ke typical male attitude...blatant double standard...

Irwansyah - Camelia

camelia
maafkanlah aku
karna ku tak bisa temani tidurmu

camelia
lupakanlah aku
yang tak kau temui aku

kau wanita terhebat
yang pernah singgah di hatiku
kau wanita yang tegar
aku mohon lupakanlah aku

sudahlah jangan menangis lagi
ku rasa cukup sampai di sini
mungkin di suatu saat nanti
kau temui cinta yang sejati

sudah cepat lupakanlah aku
jangan pernah ungkit masa lalu
ku takut kekasihku pun tahu
kau pernah menjadi simpananku

camelia
kau wanita terhebat

yang pernah singgah di hatiku

sudahlah jangan menangis lagi
ku rasa cukup sampai di sini
ku takut kekasihku pun tahu
kau pernah menjadi simpananku
camelia


aku...penulis ni memang tak sayang muka...