Saturday, 24 January 2009

wanita cantik...curang?????

ni hotchat yang aku dengar petang semalam, on the way balik dari Sg Lembing bersama Organik, Alif Ba Ta, Cactus, Remedy dan Khalis...yes...kami ke sg lembing lagi, nanti aku updatekan pasal tu.

so...driving back to UMP, kami dengar hotfm...tajuk hot chat kita hari ini ialah...WANITA CANTIK...CURANG.

WHAT!!!!!!!!!!...kata aku

Eh,,,madam terasa ke...kata organik

Terasa?...I ni cantik ke...hahaha...balas aku...perasan kejap

reaksi mereka.....oooops!!!!!... memang propa

anyway, kami sempat mendengar 4 orang pemanggil, 1 lelaki dan 3 perempuan. Rata2 mereka semua setuju dengan kenyataan itu...rasional mereka....

perempuan cantik ada lebih banyak pilihan...kalau dah banyak pilihan tu, lebih senang untuk curang.....

aku terus boink...

komen budak2 lelaki dlm kereta aku...ala madam, perempuan2 yang call tu mesti semua tak cantik, sebab tu dia orang cakap macam tu...

aku down terus ...huhuhu

aku......walau banyak peluang atau pilihan, kalau tak nak curang, takkan curangnya. kalau memang nak curang, walau cuma ada satu peluang akan tetap curang juga...takde kena mengena dangan cantik atau tidak...

itu kata aku...kau orang aku tak tau la...