Friday, 6 March 2009

butterfly?

ini brooch yang Jabatan Bahasa Moden beri kat aku rabu hari tu....oh...lupa, masa tu Modern Language ada lunch kat Sara Thai...kami semua pergi straight dari ofis...and everybody got a souvenier...hehehe...thanks Boss.

aku dapat brooch butterfly ni...aku terus lekatkan pada jacket Pusat Bahasa aku...

komen semua orang...it fits u...,sesuai sangat dengan u mala...yea...that's you alright...the butterfly...they meant...

Butterfly? aku? Boink! aku mati2 ingat aku dragonfly...





aku...suka lagu 'butterfly' Melly Goeslow...

Butterfly terbanglah tinggi

Setinggi anganku untuk meraihmu

Memeluk batinmu yang sempat kacau

Karna merindu

10 comments:

This is Mine said...

chumel~

mmg seswai~

ngee~

addyaholix said...

tak impi yang lain. cuma harap mampu terbang tinggi seperti burung!

wahyudimy said...

Mau jugak jadì nagaterbang..haha..kupu2 tak rebel la..

MaNuSiA_RuMiT said...

cantik

miezi said...

kita lak suka fly. haha. senang je kitar hidup. mengawan, jadi fly, pas 7 hari mati. nak makan pun senang.
haha

kueh bakar said...

aku copy paste..tersungkur untuk masyhur...

Aku ingin hidup seperti rama-rama..
Lahir sebagai beluncas yang hina..
Bergelut dengan kelaparan dalam kepompong kedewasaan.
Akhirnya terbang tinggi dengan sepasang sayap yang cantik.

azwan bamadhaj said...

sapa yang kata boss CMLHS x mesra staff.. ahhahahahaha

Daoz said...

Teringat lagu yg my nephew nyanyi.

Dari ulat jadi kepompong
Tidur lena dalam kelonsong
Tiba masa kepompong pecah “pom”
Jadi rama-rama yang indah
Rama-rama terbang merata
Hisap madu di pohon bunga
Tapi sayang hidup tak lama

cuitnazz said...

sesuhai... memang kena tu...

arsaili said...

salam..happy women's day