ads

Friday, 21 August 2009

wishing you

i
i
selamat berpuasa buat semua
sahabat.
maafkan jika ada
kesilapan.

17 comments:

  1. segalanya sudah di maafkan semoga dapat beribadat dengan penuh keberkatan

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut Ramadhan dan selamat berpuasa! Buat yg terbaik di bulan yg mulia ni ya ^_^

    ReplyDelete
  3. Salam PatungCendana,

    "selamat berpuasa dan menemukan keindahan yang terdapat di dalam bulan yang mulia ini".

    ReplyDelete
  4. moga ramadhan kali membawa rahmat melimpah ruah pada semua

    ReplyDelete
  5. Patungcendana,

    selamat berpuasa juga...smoga segala ibadat di berkati dan dirahmati-Nya.

    pose tau...ngeh3..

    ReplyDelete
  6. selamat puasa juga buat kamu...

    ReplyDelete
  7. selamat berpuasa juga.
    puasa penuh saya bagi duit raya dekat anak.
    ;)

    ReplyDelete
  8. selamat berpuasa dan selamat berjuang...
    jgn lupa sahur;
    Sabda baginda SAW :

    “Makan sahur ada keberkatan. Oleh itu, janganlah kamu meninggalkannya meskipun salah seorang antara kamu hanya meminum seteguk air. Sesungguhnya Allah dan malaikat-Nya berselawat ke atas orang-orang yang makan sahur.” – Hadis riwayat Ahmad.

    ReplyDelete
  9. selamat berpuasa tuk madam....


    trip ke jb thun ni ade tak???????????

    ReplyDelete
  10. nak minta maaf time raya lah madam...time puasa ni kita relaks2 dulu...

    huhuhu..banyak memori kita time puasa...time pergi JB, celebrate birthday Hafizul, makan-makan..sahur..wow...

    semua tu dah takda lagi. semua dah bawa haluan masing-masing..

    but friendship still ada ke??

    ReplyDelete
  11. setiap yang bermula pasti ada akhirnya..

    selamat membeli makanan kat bazaar dan berbuka puasa..

    ReplyDelete
  12. Salam Ramadhan almubarak. Maaf dipinta jika ada tersasul dan terkasar bicara.

    ReplyDelete
  13. selamat berpuasa kak..hrp dpt join blog akak
    :)

    ReplyDelete

:-)

HAPPY NEW YEAR ... do not go gentle

Well, here we are again, at the beginning of yet another year. I have to say though, 2017 has been sheer hell ...so i guess this year would ...