Saturday, 26 September 2009

cheating death

i
i
like a monster intent on killing
i
kau mahu membunuh ku?
ayuh...duduk bersamaku...
kita minum2 sambil berbicara...
i
we sat down and talked about death
i
sekarang...
bunuh aku...atau lepaskan aku...
i
I survived
i
aku...when death is in front of you...all you want to do is cheat it...

24 comments:

naza nur saad said...

wanna have a cup of coffee with the one who wanna kills me too..erk.

azzaliena suziantie feisal said...

bunuh aku atau lepaskan aku..
best best...
:)

mamai said...

kalau aku mampu berkata sedemikian kala dia datang

dzul hafixi said...

what if i'm just too honest to cheat??
duh..

slamat ari raye...
x gi pon umah kau...
huhu...

[~MR.GEMPAK~_~] said...

oh..nk membunuh kena minum kopi dulu eh..ok gak 2.xlah kehausan bila nk membunuh..tp nape minum kopi je..
milo xde ke..hehehe

@tune® said...

huh..tapi xsiapa menduga bila malaikat maut datang menjelma..
tidak boleh disms mahupon call..
ia hadir tanpa diduga

kimisai said...

kalau minum kat mamak die tak berani bunuh kot...


apa ni main bunuh2..ngeri...


hehehe..

adibah said...

untuk menjadi survivor.. harus menipu?

*aku takut nanti yang survive itu dibunuh kerana menipu..

bias® said...

main bunuh-bunuh jek skang? giler zionis?

Raja Azrul said...

sangat..sangat...sangat sastera...

hehehe...bunuh atau lepas?? of coz i akan bunuh you..hehehe

debiru.sha said...

erk.
terasa horror pula.

minum kopi banyak banyak pun membunuh namanya.
ahha.

alang said...

Makin aneh je ayat2 kamu. Ada sesuatu di sebalik ini kah?

ZULKIFLI BIN MOHAMED said...

Salam PatungCendana,

"cuba memahaminya",

re: "siapa yang sedang dingati ?".

anaklaut said...

janganlah....

triple x malaya said...

gua tak mampu nak membunuh...tapi gua mampu menunggu untuk di bunuh..


yup tu gambar aku..mgape?burok ke..

Seth Synner said...

Berpasangan dan cinta adalah naluri dan nafsu, otak yang mengawalnya. Jika biarkan cinta menguasai diri hingga merosakkan hidup, nescaya diburu kekesalan sepanjang hayatnya..

sspp said...

Heyy.. whazzup.
u baru lepas negok Final Destination kah? Ahahhaha....

em. feel free to update blog link: www.sarangsenipekak.blogspot.com
*we've been dismissed by scandal

~si pekik

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

huh....apakah itu..?

~~~ kay ~~~ said...

have a lovely weekend!

addyaholix said...

benci bicara tentang mati. walau tahu yang itu pasti.

patungcendana said...

pentoi...whats up?

patungcendana said...

debiru...kenapa blog kau tak boleh komen?

Razman said...

jangan lepaskan jika yang ingin dibunuh itu nyamuk...shieldtox, tak beri peluang!!

SUXX said...

i wanna kill myself and die slowly-kurt cobain .


haha