Monday, 21 September 2009

kerana bosan...


i
i

aku bosan...so...cuba la buat something yang relatively constructive...aku kata RELATIVELY ok...so jangan nak kutuk2...hehe

1 syawal...

pagi...
di pusara...bawa anak2 ku ke pusara arwah papa mereka...





tengahari...

melawat saudara mara...setahun sekali...huhuhu




petang...

Dark ray dan kawan2nya berkunjung ke rumah aku...
tapi...sorry...no pics...

terima kasih dark ray n friends kerana sudi datang ke rumah aku...lain kali boleh datang lagi...

so...sekarang...
dark ray dan addyaholix dah pernah datang ke rumah aku...

dibah, kuehbakar, apisz dan grunge...aku dah jumpa di Kuantan...

aloy, adam dan pita pelekat aku dah jumpa di kl...

kamu2 yang lain...bila ya...

aku...raya ke 2...tak keluar rumah pun...