ads

Saturday, 3 October 2009

UMP - konvokesyen ke 4 - 04.10.2009



Majlis Konvokesyen Komemoratif UMP... SULTAN PAHANG dapat ijazah kedoktoran civil engineering...aku cuma terlibat dalam perarakan akademik je...tapi tengok gambar, macam aku yang grad...
dengan Mei Ling (guru bahasa Mandarin)

menunggu di library

Gee dan Sarah (guru bahasa Inggeris)

jejaka2 Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan

aku...event ni lebih kurang macam raya la...setahun hanya sekali...tahniah buat semua graduan.

30 comments:

  1. aik madam lawa jubah... setiap kali convo madam dok pose dgn jubah... tp bila dia convo dia x pi pn... motif? ha3

    ReplyDelete
  2. huh sure bzkan berapa hari konvo tu aku macam tak berkesempatan nak bertemu kerana esok pagi-pagi akan berangkat pulang

    ReplyDelete
  3. bestnya convo day.
    ahha. lama lagi saya nak merasa.
    ^^

    ReplyDelete
  4. erm..betul2..sekali pandang cam madam plak yg beriya-iya nk konco kan..hehhe
    erm..nanti madam jalan2 kat konco jumpe r saya..saya jd dj expoconvo..
    kalo dengar sore sedap yg berkumandang 2 sya r 2..hahaha

    ReplyDelete
  5. salam.....kak PC,

    cantik pakai jubah tu..

    tq singgah anaklaut..:)

    p/s: nape kak pc tak abis kan ayat tu..:))

    ReplyDelete
  6. last gua pakai bende cam tu mase gua tadika...lame kan..tp sekurang2 nye gua ade pakai cam tu gak..gempak tu..

    ReplyDelete
  7. teringat tahun lepas...

    hehehe....teringat jugak time madam chiam suh i,dayat, azwan, ashwin amik pic dengan jubah konvo kat depan UMP...

    dan tahniah jugak koz u antara orang yang selalu update blog.

    ReplyDelete
  8. makes me miss student life and feeling nostalgic now...huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. Hehehehe....

    Ada lagik Sarah kat situ..tahannye die...

    Ha'ah mdm..mdm yang mcm nak konvo...

    Vogue!!

    ReplyDelete
  10. gambar dengan razman (guru merapu) xde ke?

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada kau. tiap2 tahun rasa pakai topi empat segi tu.

    ReplyDelete
  12. haratnya si patung berjubah...he he

    ReplyDelete
  13. Huh. tahun ni saja USM ada 3 konvokesyen.

    Mac, ogos dan september utk komemoratif. Demam ooooo....

    ReplyDelete
  14. bila nak PHD plak Patung/???



    ke dah ader...hehehe


    jadi la Prof Dok patungcendanan plak

    ReplyDelete
  15. waaaa patung, lama tak kedengaran. kamu apa khabar?

    ReplyDelete
  16. terkenang kecoh nak cari jubah yg ngam..kalu tak bosar amat..

    ReplyDelete
  17. haah mdm..ari 2 sya de pegi jgak..
    nmpk mdm..tp xsmpt nk ambk gmbo skali..huhu
    walaupun bkn sya konvo..
    hehehe =p

    ReplyDelete
  18. aku singgah membaca blog akak ...nice.. kamu ibu pada anak-anak yang cantik... : )

    salam

    ReplyDelete
  19. salam...kak PC,

    terima kasih suka puisi anaklaut..:)

    ReplyDelete
  20. salam pagi Jumaat dan selamat berhujung minggu...
    (^_^)

    ReplyDelete
  21. huhuhu...
    kau ble lak bak grad amek phd lak...?
    by the way, gaman bat mobil kamu..?
    18 ny jgn lupe...
    gue tggu kamu di sha aramu...

    ReplyDelete
  22. salam singgah...
    konvo memang best.. meriah dan kenangan manis..

    teringin nak konvo balik tp malas blajar lg...

    ReplyDelete
  23. x sabar nak sarung jubah tu buat kali ke-dua..

    ReplyDelete
  24. haha. jadi macam muda sket pakai topi tu. opss .

    ReplyDelete

:-)

HAPPY NEW YEAR ... do not go gentle

Well, here we are again, at the beginning of yet another year. I have to say though, 2017 has been sheer hell ...so i guess this year would ...