ads

Wednesday, 31 March 2010

happy birthday Izat.

31.03.2010

Kuantan.
Mohd Izat Iskandar Affendi - 14 years old. anak bongsu aku.
Man of the house ini...
sejak lahir sudah diberi tanggungjawab menjaga aku serta dua orang kakaknya...
berat tu...
namun...yang nyata, sekarang, kami bertiga yang jaga dia...
sebab ramai kawan2 jamee dan lily yang kata dia cute...
pening aku...
siapa kata jaga anak lelaki senang?

17 comments:

  1. kalau nurul nampak pun mesti dia cakap cute jugak..haha

    ReplyDelete
  2. hehe...
    memang cute pun sis

    lalalala..

    ReplyDelete
  3. Gone ke pulok weh..dah bongsu...

    ReplyDelete
  4. dah ada yang tergoda....PC aku nie tak ada adik perempuan lagi ajer

    ReplyDelete
  5. tak kompem bongsu lagi tuh....
    taniah izat.

    re : kalaulah lesen boleh amek pree...
    saya nak amek lesen kapal karam

    ReplyDelete
  6. salam.....kak,


    selamat ulang tahun yg ke 14 buat izat...moga dipanjangkan usia, dimurahi rezeki dan berjaya dalam semua bidang yg diceburi .amin.

    ReplyDelete
  7. he's growing up mdm,he'll be a man one day,a good one.

    ReplyDelete
  8. dah Izat pulak.. jangan bawak Izat datang MIMPI,, nanti ramai budak budak tergoda kat dia,, budak lelaki la yg tergoda,, kalau perempuan aku tak heran..

    ReplyDelete
  9. Hi Patung Cendana, Many happy returns of the day to your anak Bongsu. Happy birthday, and wishing him lots more and good health and laughter always.

    About my leaving for Tahiti, please check out the CEO, Director's name...add a 'K" to his first name too.
    *Wink*, Aloha oe, Lee.

    ReplyDelete
  10. *al-Fatihah utk arwah Din Beramboi...

    ReplyDelete
  11. hahaha anak cute pun complain. btw, mmg cute ar. happy birthday 2 him ^_^

    ReplyDelete
  12. soon he'll be the family man.Getting there.Ijat,jage mama and ur sisters elok2.Hehehe.

    ReplyDelete
  13. salam kak..


    salam.singgah sekali lagi..

    moga sihat saja hendaknya.

    ReplyDelete
  14. Hello Patung Cendana, just dropped by from Tahiti say Aloha oe, ha ha.
    You know, I love your blog header photograph....you have a beautiful profile.

    And believe you me, being a portrait photographer myself, that profile will delight any photographer, not to mention, ahemmm, buat dia lintang pukang, ha ha ha.
    Aloha oe, Lee.

    ReplyDelete
  15. selamat harijadi wat izat itu,

    salamm,

    ReplyDelete
  16. happy belated birthday to handsome izat.

    ReplyDelete

:-)

HAPPY NEW YEAR ... do not go gentle

Well, here we are again, at the beginning of yet another year. I have to say though, 2017 has been sheer hell ...so i guess this year would ...