ads

Wednesday, 15 April 2009

ter 'best' dan ter 'cute'


Best...aku dapat chocolate...student aku yang beri...Najiha namanya...student electrical and electronics...thank you love...
katanya sebab madam lecturer ter 'best' dan
ter 'cute'....hehehe...ter 'best' tu ok lagi...ter 'cute?"...erk...
aku...perempuan kat UMP memang semua cute...hehe

16 comments:

  1. perempuan2 kat situ ada yg available lagi tak? meh rekemen kat aku sorang dua. haha

    ReplyDelete
  2. waah...bestnye student bagi coklat kat patung! dapat pujian tu...terbest dan tercute :) Congratz patung!

    ReplyDelete
  3. sah sah budak tu ada masalah mental atau masalah penglihatan...

    ataupun student tu psyco...

    hahahahahah...


    ter best???? boink..

    ter cute??? boink x 100000000000000....



    hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  4. biar aku tambah!
    ter'best', ter'havoc', ter'selamba', ter'sempoi', ter'cool', ter'glamer'.

    arghh. brapa byk punya 'ter' lagi la for u teacher.
    eh, actually dat student nak grade 'ter'tinggi from u.

    i biasa buat dgn lecturer English. sbb lecturer English semua nya terbaik!!!~~

    ReplyDelete
  5. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    a
    a
    a
    a
    a
    a
    a
    a.
    pitam saya kejap baca entry ini.
    hmmm..
    sah pas ni kita kena bawak this girl pegi check lagi eyesight dia.
    madam,gambar ngn dayat ada kat madam kah?

    ReplyDelete
  6. aku pun nak masuk UMP lah kalau macam tu :-)

    ReplyDelete
  7. betul ke student ppuan UMP ramai yg cute???

    ReplyDelete
  8. myesal aku dah habis blajar..kalau tk mahu aku jadi stdent ko

    ReplyDelete
  9. **tahukah patung bahawa coklat mengandungi lemak tepu yang tinggi???


    so.berilah kepada mereka2 yg memerlukan lemak sahaja.contohnya saya..hehehehehe







    **fakta rekaan semata2

    ReplyDelete
  10. jika ditanya begitu,, pasti jawapannya "suka"///// kerana suka itu,,,,adalah suatu permulaan...

    ReplyDelete
  11. aduh...
    nak tunggu ab mungkin kucing dah tumbuh tanduk pun tak siap siap lagi..hahahah..

    ReplyDelete
  12. best tido d ump
    nanti nak p lagi tmpg kawan

    ReplyDelete
  13. hahahahahaha....


    so aku kena singgah ke UMP la ni....?? untuk mencari bukti2 ke'cute'an awek kat sn.....

    ReplyDelete
  14. bestnye dapat chocolate....
    =)
    nak jadi yg ter'best' dan ter'cute' jugak lah...
    stay cute!!!
    *wink*

    ReplyDelete

:-)

HAPPY NEW YEAR ... do not go gentle

Well, here we are again, at the beginning of yet another year. I have to say though, 2017 has been sheer hell ...so i guess this year would ...