Saturday, 9 July 2011

rambut baru Emma Watson daa...

date: 09.07.2011
event: sms conversation
location: Kuantan - Kuantan
players: patung, Abdullah Jonesbla...bla...bla....
PC: ...kalau ada keberanian nak trim rambut sikit, tapi rasa macam tak ada je keberanian...huhu
AJ: ...trim je. lari le sikit dari zon selesa tengok apa jadi
PC: huh...part 'tengok apa jadi' tu la yang paling mencabar
bla...bla...bla...
AJ: aku cabar buat rambut ala Emma Watson ada berani?
rambut emma watson setahu aku lebih kurang saja dengan rambut aku...cuma pendek sedikit saja...rambut baru Emma Watson daa...pi internet tengok...katanya
baru hari ini aku tengok gambar terbaru Emma Watson...dengan fesyen rambut terbarunya... WOW!
aku...err...esok la aku cuba keluar dari comfort zone...huhuu