ads

Tuesday, 4 January 2011

hush......

saat ini aku menyibukkan diri dengan mencetak nama-nama pelajar serta jadual waktu sambil diiringi alunan lagu 'jujur'....tapi ini semua hanya aku lakukan setelah aku berjaya configure printer di floor aku...ya...ip address baru ada tertampal di dinding...sepanjang semester break aku tak boleh print....kalau sekarang pun masih tak boleh...aku takkan buat semua kerja...seriously...

jujurlah pada ku ...bila kau tak lagi suka
tinggalkanlah aku bila tak mungkin bersama...

irama yang sudah sebati dengan jiwa aku...ketika ini lagu itu yang bermain di computer...saat aku depressed, aku akan dengar lagu ini, walau aku tahu lagu ini pasti membuat aku lebih sayu dan sedih....ya ...aku memang suka menyakitkan hati sendiri....

saat ini aku perlu menyakitkan hati ...menambah kesakitan yang sedia ada...siram saja luka dengan cuka atau air garam...sakit bukan? boleh pengsan rasanya...tapi kemudian sakit itu akan hilang..

.
 jujurlah pada ku ...bila kau tak lagi suka
tinggalkanlah aku bila tak mungkin bersama...
jauhi diriku...lupakanlah aku...selamanya...

sungguh tabah senikata lagu ini....sayang aku tidak seberani itu...
hush...my beating heart...

10 comments:

  1. dgn jujurnya,saya setia tau,tunggu je akak post entry baru ;p

    happy new year!! ^_~

    ReplyDelete
  2. salam patung. patung dah kembali, yay!!!~ ^_^

    Sejujur²nya ketabahan adalah perlu untuk segalanya.

    ReplyDelete
  3. sejujurnya teruja tengok kak mala dah updet semula. bila nak jumpa lagi ni?

    ReplyDelete
  4. setiap penyakit pasti ade ubatnya

    ubat untuk hati?

    zikrullah...>_0

    ReplyDelete
  5. jauhi diriku mungkin... tapi melupakan aku, jangan sekali. sebab tak mungkin kita mampu lupakan seseorang yang pernah hadir dalam hidup kita.

    ReplyDelete
  6. secara jujurnya saya tak tahu nak komen apa :) Tahun ni tak main air boh ke?

    have a great year ahead madam!

    ReplyDelete
  7. kadangkala kite perlu pujuk hati ...ntahla...
    berani betul orang yg buat lirik seperti itu

    ReplyDelete

:-)

HAPPY NEW YEAR ... do not go gentle

Well, here we are again, at the beginning of yet another year. I have to say though, 2017 has been sheer hell ...so i guess this year would ...