ads

Sunday, 5 July 2009

the state of my brilliant mind

after watching Transformers yesterday








after watching Midsomer Murders at Hallmark today




aku...suka tengok semua cerita indiana jones...:-)

27 comments:

  1. erkk
    siapa menang pun kekal
    misteri sehingga sekarang..
    hahah

    aku jantan yang rare
    hahah

    ReplyDelete
  2. aku x ske citer harry potter...

    re: jgn cari aku kt situ daa... dtg r mimpi aloy... insya aku ader...

    ReplyDelete
  3. indian jones and the crystal skull tak bes. merepek.

    ReplyDelete
  4. kalau gelap...maksudnye??tidur dlm panggung??

    ReplyDelete
  5. Indiana Jones. Cerita menarik, tapi tidak berkesempatan menonton kesemua cerita. Teringin nak collect citer tu, buat koleksi peribadi.

    ReplyDelete
  6. indiana jones tak thrill..dah tau dia akan selamat...siap ada lagu lagiks...ekekkekee

    ReplyDelete
  7. Salam PatubgCendana,

    "agak lama tak buat kunjungan ke sini",

    "pandai kamu pilih dua warna untuk dua kotak tersebut - gambaran kotak fikiran agaknya (?)" ...

    ReplyDelete
  8. lu nak tau kenapa tempurung....?
    tanya bias...en Adam pun mesti tau..

    ReplyDelete
  9. aku keletihan di hujung minggu...
    lucky ada ICE AGE 3...

    dunia ku bertukar....
    alam berputar...
    hidup ku bergetar...

    ReplyDelete
  10. indiana jones?? tak pernah tengok, macam tak best jer...

    ReplyDelete
  11. gua tak mampu janjikan apa apa yang grand.... Tapi Insyaallah gua cube jadi MC yang terbaik mlm tu bersama Adam.

    ReplyDelete
  12. lu minat indiana jones? beerti lu juga minat jurasic park

    ReplyDelete
  13. ice age 3 gelak aku lebih kuat dari anak-anak aku....mmg menceriakan

    tak payanh pening pala nak pikir jalan citer yang berserabut

    ReplyDelete
  14. tak berkesempatan lagi nak tonton transformer itu

    ReplyDelete
  15. indiana jones? saya langsung tak pernah suka =)

    ReplyDelete
  16. Patutlah aku tak jadi tengok transformer minggu lepas, walaupun tiket dah ada di tangan..!huhu

    ReplyDelete
  17. huwaaaaaaaa
    kenapa aku yang kena jawab soklan ni???
    tempurung tu nak buat ketuk kepala lutut la
    tu je...hehe

    ReplyDelete
  18. Tak sabar nk tgk Ice Aged 3 n Harry Potter. Muahaha.

    ReplyDelete
  19. "one shall stand and one shall fall' syok betul tengok decepticons kena balun. Blackout pun pecah kepala :)

    ReplyDelete
  20. hehe. Saja je post artikel mcm tu. Takde keje.hehe. Ice Aged 3. Best2. Tak sabar nak g tgk.Muahaha. Jap, cendana pun minat Ice Aged gak ke?hehe. Ingatkan suka tgk citer Indiana Jones ja. :P

    ReplyDelete
  21. re:tempurung

    nak bagi lembik balik la
    hahaha

    ReplyDelete
  22. salam...patungcendana,

    ayat daripada patungcendana sangat syahdu..terhau dan sedih saya membacanya.
    patungcendana tidak keseorangan..anaklaut akan bersamamu melalui jalan-jalan di lorong gelap itu..

    tq sudi singgah..

    ReplyDelete
  23. re : masa dulu aku suka tunder cat, voltron, popeye dan donald duck

    ReplyDelete

:-)

HAPPY NEW YEAR ... do not go gentle

Well, here we are again, at the beginning of yet another year. I have to say though, 2017 has been sheer hell ...so i guess this year would ...