Wednesday, 8 July 2009

September Sebelas...

ahad : 05.07.09


seorang lagi sahabat maya transformed into sahabat reality...
siapa ya? cik adibah...aka...SeptemberSebelas ...
SeptemberSebelas datang ke kuantan untuk bercuti selama 3 hari 2 malam, di the Legends, Cherating....hadiah dari cabutan bertuah, katanya...
huhuhu...aku tak pernah menang cabutan bertuah...
dia sampai ke cherating, ahad petang, lantas kami berjanji untuk pergi dinner sama2 malam tu.
nak makan seafood katanya...so...aku suggested Tanjung Lumpur...tapi aku tak sure pulak restoran mana yang best...aku jarang makan kat luar...so...memang aku betul2 tak tahu...


teka...ikan apa ni?

nasib baik, SeptemberSebelas tahu tempat di Tanjung Lumpur...maka aku tunggu dia dekat signboard sebab aku tak tahu jalan...huhuhu...siapa orang kuantan sebenarnya ni...?



kami ke restoran Ana...aku tak pernah datang tempat ni...tapi SeptemberSebelas pernah...

pergi order ikan dan sotong, sambil cuba2 teka nama2 ikan yang ada...aku ingat aku je yang tak kenal nama ikan...dia pun sama...hehehe...ada gang...nyata...cuma satu ikan je yang kami dapat teka dengan tepat...ikan pari...hahahahaha



of course...kami sibuk ambil gambar sana sini...orang pandang, kami buat tak tahu je...girls just wanna have fun....

seronok dapat jumpa SeptemberSebelas, rasa macam dah lama kenal, kami berbual tentang rakan2 bloggers yang lain....ya...kamu semua jadi bahan umpatan kami....hehehe...tentang kerja...tentang life in general...etc...

kami berpisah sekitar jam 10 lebih...aku plan nak bawa dia berjalan2 ke Teluk Cempedak...tapi memandangkan dia perlu drive ke Cherating...kami tak jadi ke TC....takpe...lain hari ok...esoknya, SeptemberSebelas pergi ke KT...dan hari Selasa pulang ke KL.


Adibah aka SeptemberSebelas ... manis sekali orangnya...dan...berdasarkan ketinggian...seperti kuehbakar...dia termasuk dalam kategori comel...hehehe...

sedih juga tak dapat jumpa sebelum dia balik ke KL...sebab aku kerja...harap dapat jumpa SeptemberSebelas lagi...


aku...dibah...next time kita gi Sg Lembing ok...