Saturday, 27 December 2008

aku jawab tag kamu addy

[1] Do you think you're hot?
hot ni dari segi fizikal ke emosi...fizikal...tak la se hot Romlah kot. Emosi...oh yea. bila aku hot, semua orang keliling aku akan hot...collateral damage semuanya...

[2] Upload a fav pic of you.





























[3] Why do you like this pic?
because somebody said its sexy...aku tak pasti pulak apa yang sexy tu...malas nak tanya...aku tengok biasa je...

[4] When was the last time you ate pizza?
pizza? apa tu?...i cant remember when i last ate pizza...huhuhu

[5] The last song you listened to?
Apa mahumu - maximus

[6] What are you doing right now besides this?
nak pergi rumah my sis in law...kita orang nak pergi wedding

[7] What name do you prefer besides yours?
cendana la...goes without saying doesnt it?

[8] People to tag : ...ikut nama blog ok...

#1 prolog seorang addyaholix...hahaha...just kidding

#1 life is a journey
#2 nine.tri.six.tri
#3 coretan seorang putera
#4 pitik bin tang
#5 hidupku 1/2 organik
#6 the remedy
#7 ore no rekidaishi
#8 the cactus


[9] Who is no.1?
sahabat yang paling banyak membantu dan paling banyak aku berselisih faham dengan...huhuhu...stress!!!

[10] No.3 is having a relationship with?
i havent the foggiest idea...sang puteri la agaknya

[11] Say something about no.5
cannot make up his mind nak jadi organik ke plastik

[12] How about no.4?
favourite poet...hehehe

[13] Who is no.2?
sahabat...an engineer and a gentleman...gitu...

so there...kalau rajin jawabla...kalau malas abaikan je...