ads

Monday, 10 November 2008

mirage : bersuaralah sang bayu






Dalam diam aku bersuara,
suara sang bayu...













sebelum ke beach, kami ke hutan lipur menderu...







actually aku pun tak tahu kenapa kami ke situ...boink kejap...tak kisah la ...tapi, yang menyebabkan aku langsung tak tertarik dengan tempat ini ialah...jalannya yang tak rata, banyak lopak2 air...so, kereta aku yang memang tak berapa bersih tu, makin bertambah kotor, then, kawasan yang dilalui untuk sampai ke situ...macam kawasan orang potong kepala...(laha kan aku?)...lastly, tempat itu sendiri...tak hygienic...keluar je dari kereta terus aku rasa nak masuk balik dalam kereta...huh...neraka apakah yang aku buat disini...(pinjam ayat wahyudimi)...nasib baik sekejap je kat sana, kalau tak sure aku hysteria tak berhenti2 sampai keluar dari tempat tu.



apparently, it wasn't just me who felt that way...nota kematian pun shared my predicament...mungkin kerana kami wanita...namun, dia lebih cool dari aku...huhuhu



tapi...masa ambil gambar tetap tersenyum riang...kan the world is a stage...

FLY

"if you surrendered to the air, you could ride it" - Toni Morrison "when everything seems to be goimg against you, r...