Monday, 26 October 2009

MIMPI...BERAT....edisi tertunggak



MIMPI BERAT : Paradoks : 18.10.2009




dah lama tak menulis...otak aku berat memikirkan apa yang nak ditulis, jari2 aku juga berat hendak menekan huruf2 di keyboard, namun aku berazam mahu update blog ini sebelum kelopak mataku juga menjadi berat.


MIMPI itu BERAT,
amat BERAT
sehingga kekal didalam minda
tanpa mampu dianjak.
BERATnya MIMPI
bukan kerana keindahan tasik,
atau kemeriahan cahaya,
bukan juga kerana makanan...


MIMPI itu BERAT kerana KAMU...




bloggers


dan KAMU...


aloy paradoks


dan KAMU...



wahyudi my


dan KAMU...

mamai


dan KAMU...


adibah, mamai, pentoi, addyaholix, jamee


dan KAMU...

angah silotape faiz

dan KAMU...

dark ray


dan KAMU...

Triple X Malaya


MIMPI BERAT...SENI BERAT

namun

memperjuangkan seni lebih BERAT...

Hanya Hati yang Benar-benar Pejuang yang Sanggup Terus Bertahan.

TAHNIAH PARADOKS

aku...berapakah berat terkumpul pengunjung2 mimpi malam itu...

28 comments:

boe~ said...

berat mata memandang, berat lagi bahu memikul

baincardin said...

"..dan bukan juga kerana makanan."

terus bain terasa lapar! ^_^ huhuu....")

addyaholix said...

berat saya makin bertambah. damn!

debiru.sha said...

ouhhh.
bila nak buat lagi?

berat? beratnyaaaa...
argh! tidak pasti.

HAHA >__<

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

oho...ada lagi...lama suda ilang..

*addy:..kasi cuci lu pny kuman dlm blog...ssh wa nak komen...

seni itu memacam......

aloy_paradoks said...

sepatutnya hadiah tema dimenangai oleh Addy..

Mak Su said...

hebatlah!!

kawie2020 said...

berat..berat... perjuangan yg berat...

mamai said...

ya berat hati nak meninggalkan mimpi bukan....sehingga mimpi berkunjung lagi di malam realiti

dzul hafixi said...

gile tertunggak...

triple x malaya said...

hu..gempak gambar aku pun ade...

duwenk said...

golongan puitis... huhh,, idak ada gak sy kat situ.. hhihhi... congrat paradoks..

[~MR.GEMPAK~_~] said...

mimpi yg berat..
tp xseberat lagi mimpi yang mati..
malam yg sunyi bertemankan mimpi yang mati..berat terasa di hati mengenangkan insan yg telah pergi jauh dari diri..
tp apakan daya hanya mimpi yang mati yang menemani diri....

en.Adam said...

mana gambar aku??mana??

manusia rumit said...

wow....best...best....=)

bias® said...

event aper nie?

terompahkayu said...

tahniah untuk MIMPIBERAT! selalu2lah datang bikin function ya! merayakan hidup, merayakan semua!

~~~ kay ~~~ said...

syabas

A.K.U.D.O said...

tahniah

jinggo said...

mimpi yang berat dapat di ringankan....

otak yang berat ni pon sedang di ringankan....

apa aku merepek ni..

hihi sorry...
lama tak lalu kat sini......
salam..... lalu...
hihii...

miezi said...

you look stunning ;)

Otit said...

hello.
x reti nak update kew?

kimisai said...

hmmm ni mesti kes sebab banyak sangat asg nak kene tanda..hahah BERAT2 ....


naseb baek berat patung tak bertambah kan..hahah

anaklaut said...

salam...kak pc,

lama tak singgah sini..

lepas ni jangan mempi berat lagi...:)

moga dirahmati allah selalu.:)

VersedAnggerik said...

mimpi berat yg sarat dgn mesej hidup sebenar. Tapi hanya boleh dialami dalam mimpi sahaja....

Anak Bumi said...

kenapa aku tak tahu tentang event ini? hahahah!!!

Razman said...

uishh..event pe ni? rmai blogger ade..tlmbt sgah..dh ade entri bru..tp stil nk tnye yg ni..

momo si monyet said...

aku mane jugak!!