Sunday, 14 December 2008

when you look at me...



WHEN YOU LOOK AT ME,

WHAT DO YOU SEE...






WHEN YOU LOOK AT ME,

WHO DO YOU SEE...









WHAT WE SEE

IS MORE IMPORTANT

THAN WHAT WE LOOK AT...

so...when you look at me...

what do you see...

9 comments:

redzuwan said...

What did i c...?

-friendship
-natural
-understanding
-young
-charismatic
-tough single mom

p/s: penat puji ni..nanti belanja makan lagi eh...neway bila nak hangout lg..?

addyaholix said...

nampak seorang patung yang punya hati yang besar mungkin.

redzuwan said...

manis betul si gadis itu,
sopan duduknya,
setakat kurung biru,
tangan bersapa di atas paha,
tanpa secalit kosmetik palsu,
terserlah nilai keayuan itu,

bermodal senyum dari hati,
berurai rambut hitam bermayang,
diakah gadis itu,
penunggu perkasa
bergolek di di kaki,
untuk mebuka ceritera itu semula,

harapnya,
tak lama masa itu,
bukan apa,
diri tak sabar nak kenal bapa mertua..

p/s:- ngeh..ngeh..

pengukir patung said...

friendship is not how you forget, but how forgive...

not how you listen, but how you understand.

not how you see, but how you feel..

not how you let go, but how you hold on...

ask yourself, either you are good friend or not??

patungcendana said...

pengukir patung: to forgive, to understand, to feel, to hold on...kenapa perlu kita sahaja melakukannya...what about the other person yang kononnya sahabat itu...it takes two to tango... :-)

i'm a good friend to those who are worth it...

Anonymous said...

Awas musang berbulu ayam, peminta sedekah yang menipu orang awam di Bkt Bintang.. http://jamilkucingpondan.blogspot.com .. dulu reformis skrg pengemis, pengiat sex songsang

redzuwan said...

madam..nice background...but background ngan font x so contra..nak baca susah skit..

pengukir patung said...

kenapa kita perlu lakukan??

kalau semua orang fikir macam ini, sudah pasti semua orang akan bersikap pentingkan diri sendiri dan rasa diri mereka sahaja telah menjadi tanggungjawab terbaik.

Adakah u pernah maafkan orang yang buat salah? Adakah u pernah fahami situasi dan keadaan orang lain?

worth it?? Jangan terlalu memilih sahabat, dan kita tak berhak menilai sikap buruk seseorang, kerana ia datang dari tuhan.

Ingat, nak cari rakan gembira memang senang, tapi amat sukar nak cari rakan ketika kita sedang dilanda duka...

patungcendana said...

pengukir patung: maafkan? aku selalu maafkan, tapi aku takkan lupakan...

fahami situasi dan keadaan? selalu aku buat macam tu, tapi adakah orang lain pernah cuba fahami situasi dan keadaan aku?

aku tidak pernah menjadi rakan hanya diwaktu gembira, namun sahabat yang seringkali meninggalkan aku disaat mereka gembira...