Sunday, 29 November 2009

Sungai Lembing-revisited

Sunday: 3.30 am: 29.nov 2009

case tak boleh tidur....dari aku berangan tak tentu pasal, lebih baik aku upodate blog...hehe...


16.Nov 2009

location: Sungai Lembing, Kuantan

players: patung,
cactus, organik

time: 12.00 noon - 5pm

kami ke Jaya Gading untuk lunch. on the way, Tito mentioned yang kami semua dah lama tak ke sungai lembing. ya...memang semester ini agak penuh jadual aku maka tak banyak masa untuk perkara2 lain.

lagipun, next semester Tito akan buat industrial training...surely tak akan dapat join kami ke Sg Lembing lagi...kata Yusry dengan kejinya.

aku...yang sudah bosan memasukkan markah ke system dari pagi memang mencari alasan untuk tak mahu masuk ofis semula.....lagi dua hari ke dateline tu belum dikira sebagai last minute in my book....kalau lagi 6 jam ke dateline baru last minute...hehe...time tu baru aku boleh focus...

maka...sampai lah kami ke Sg Lembing....sekali lagi...tanpa dirancang. namun kali ini kami cuma ke kawasan disekitar bandar...melihat rumah2 lama yang ditinggalkan sejak zaman perlombongan dulu...walau cuma di rumah2 tinggalan, kami tetap gembira...trip to Sg Lembing is always stress free...dan of course, aku pergi dengan pakaian kerja...huhuhu...

ok. malas nak tulis panjang2. tengok gambar je ok.






























aku....ok...boleh tidur sekarang..:-)