ads

Tuesday, 16 June 2009

dungun: edisi mandi laut




















































































32 comments:

  1. tak de picture pakai bikini ke

    ReplyDelete
  2. amazing!
    damai jiwa
    tenang rasa

    ReplyDelete
  3. Salam Patung Cendana,

    sungguh lama, aku tidak masuk bermandian ke air masin

    rasanya kenalah berbuat demikian, melepaskan "hajat" setelah melihat gambar-gambar pantai di lamanmu ini ...

    ReplyDelete
  4. apsal takder jaws kat laut nie?

    ReplyDelete
  5. byk gile gambo...no 1 tu gua suka..

    ReplyDelete
  6. eiiii... pantai tak smart... pasir tak putih,, air tak jernih....

    ReplyDelete
  7. usah dikira soal mampu,,, sbb gua bukan anak jati kota...

    kalau gua, gua kan cari pasir yg memutih bak mutiara, pantai yg landai hingga ke utara,, ada pohon rhu dan kelapa, serta air sejernih kristal..

    ReplyDelete
  8. tau2 je dah kat pantai..

    ReplyDelete
  9. sesekali gua nak join boleh...cam best je...

    ReplyDelete
  10. kat sini pun ada pantai....

    Tapi haram aku tak pi mandi pung.

    ReplyDelete
  11. aku suke gambo gua...
    ngan gambo senja tuh...

    ReplyDelete
  12. tapi gambar yg atas tu mmg smart,, gua ingat nak pindahkan diatas kertas atau kanvas.. dah siap nanti gua tunjuk kat lu di blog... tapi kene tunggu gua free dan ada budget dlu la,, sbb peralatan gua semua dah habis..

    ReplyDelete
  13. budak triple x malaya jangan ngengda nak join,,, kat kg pun bersepah laut..

    ReplyDelete
  14. terus terang i katakan...

    cantik kan ar tempat tu...

    jujur nie...

    ReplyDelete
  15. sungguh mendamaikan...
    bila ler nak sampai sana..

    ReplyDelete
  16. anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda

    ReplyDelete
  17. Wahhh...bangga!. mmg cantik...cantik yang luar biasa, ada ketenangan dan keindahan....

    Addy: Tak ajak???...mdm, kalau u ajak, i boleh jamin yang dia takkan commit....!

    ReplyDelete
  18. dayat,
    sape cakap? ok cendana. cepat ajak. kita tengok siapa yang makan hati berulam jantung. haha!

    ReplyDelete
  19. entry membazir....



    jhahahahhahhaa

    ReplyDelete
  20. arwah atuk gua kalau nak cakap ape die tak cakap direct.. die akan gune metafora atau perli@pojok....

    kalau ada sape sape yang makan sampai berjam berjam tak habis, die akan cakap.
    "ai ujan ribut pun berenti"

    ReplyDelete
  21. cantik kesemua gambar ni patung! :) gambar senja tu memang cantik sangat...tenang Bain selepas habis exam ni. :)

    ReplyDelete
  22. o... ini gambar yang hari tu di mms kan kepada ku ya...

    ReplyDelete
  23. re:
    alamak!!
    aku dah lupa pasal bil2 semua!!
    hahaha

    ReplyDelete
  24. madam... gambar last tuh i ske!!!!!!!!!!!!!!!

    p/s: naper xnmpk u dlm laut tu?

    ReplyDelete
  25. nasib baik takde gambar sotong dan udang celup tepung..hohoho

    ReplyDelete
  26. salam...singgah..

    suhabanallah...cantik nya ciptaan tuhan tu..(gambar2 tu)

    ReplyDelete
  27. salam cendana,

    dungun area mana ni? pantai teluk lipat kah?

    ReplyDelete

:-)

HAPPY NEW YEAR ... do not go gentle

Well, here we are again, at the beginning of yet another year. I have to say though, 2017 has been sheer hell ...so i guess this year would ...