ads

Monday, 28 December 2009

Kuala Lumpur lagi...3


20.12.09
place: Kuala Lumpur
event: day 2
Players: patung, dark ray, mamai, akudo, bias dibantu oleh suzy, razman dan
lumut.


aku, dark ray, mamai, akudo, serta 3 orang bodyguard mereka pergi lunch somewhere in Shah Alam...haha...where else...




kemudian, kami ke KL Central untuk berjumpa dengan suzy yang kebetulannya baru pulang dari bloggers' gathering di genting. maka sempat lah aku berjumpa denga golongan bloggers remaja yang agak hip semuanya...ie:...tall...dark n handsome Razman serta Lumut yang kelihatannya agak stressed sebab cutinya dah hampir berakhir...huhuhu...yang lain aku tak kenal...


after that...we went to meet Bias...somewhere near Dataran Merdeka. he was having lunch...maka kami pun duduk dan order minuman. aku order kopi ais...beberapa minit kemudian, pelayan itu datang dan memberitahu...kopi dah habis...dia orang pergi pasar beli, belum balik lagi....wow...jam tiga petang pun belum balik dari pasar...dia orang pergi pasar kat kuantan ke?...kata minda aku.





err...takpe la...beri saya nescafe ais...kata aku sambil tersenyum...



dan dia beri aku nescafe o ais....oh...dia orang guna susu yang last untuk buat teh ais tu...kata bias...ye la...kan dia orang belum balik dari pasar...




lepas tu...aku dan dark ray masing2 menunjukkan kebolehan membuat card trick...kuantan la kan...dark ray buat trick yang guna matematik, aku punya trick yang guna kecepatan tangan menukar card...tak percaya, tanya bias, mamai, dan akudo...jadi trick aku...aku memang terrer menipu...hehe...





kebetulan pada hari itu ada pertunjukkan kereta2 lama/ antic / vintage di dataran merdeka...diikuti oleh pertunjukkan dari pasukan polis berkuda, diikuti oleh police car parade dan motorbike stunt.





so...disanalah kami melepak, sambil bergambar sebelum semua pulang ke destinasi masing2 sekitar jam 4.30 petang.



aku...tunggu next adventure pulak...

FLY

"if you surrendered to the air, you could ride it" - Toni Morrison "when everything seems to be goimg against you, r...