Friday, 28 May 2010

errr.....

i
sudah lama tak update ni....
i
apa khabar semua?

13 comments:

Frodo Baggins said...

sihatttttttttttttttttttt!!!
akak hilang ke mana??
ini je soalan? haishhhhhh
sungguh bermakna!
keh3x


>>___<<

Razman said...

khabar baik kak mala...

sekamar rindu said...

salam....kak.



semua faham...kak sibuk tu..apapun gembira kak masih ingat singgah komen di blog al..

moga kak dan family dirahmati Allah swt selalu...amin.

Otit said...

tadi siang lewat jam dua belas aku kemari.
tapi saat itu masih nggak punya orang komentar.
nah sekarang sudah ada,pasti nyonya berasa bahagia.

aku juga mahu memberitakan kepada nyonya
yang aku,sihat.malah menambah sihatnya.

pasti,aku kangen sama nyonya.

hans said...

akhirnya berupdate juga
alhamdulillah
sihat
sis?
sihat?
nak hadiah sis?
sempena konvo n besday den
wakkakakaka

fndrocka said...

errr....baik-baik aja

mamai said...

ya sama la kita aku okay ajer tapi kian merindui kamu

addyaholix said...

madam, rindu!

boe~ said...

kaba baik puan

triple x malaya said...

gua chat.......

apek said...

salam...
wah....
nk muntah n penat sy bace blog akak/aunty ni...
mengadap dr kul 12mlm..

dr 1st post smp d latest...
actually mlm td tgk cte syg cendana then dlm satu babak cte tu watak tu search internet ttg patung cendana..
blog akak/aunty ni masuk..
then ble abis cte tu sy pon cari la ..igtkn mmg ade mitos tentang patung cendana..
tp xjmpa,rupe2nye blog akak/aunty ni xde kaitan..
tp sy bminat lak...dats y bace smpai abis...

nway,salam perkenalan.. ;)

DrSam said...

lama tak bersua di alam maya...semoga sihat dan ceria sokmo

✖Maqruf Lim✖爱 你✖ said...

alamak!!