Wednesday, 31 March 2010

happy birthday Izat.

31.03.2010

Kuantan.
Mohd Izat Iskandar Affendi - 14 years old. anak bongsu aku.
Man of the house ini...
sejak lahir sudah diberi tanggungjawab menjaga aku serta dua orang kakaknya...
berat tu...
namun...yang nyata, sekarang, kami bertiga yang jaga dia...
sebab ramai kawan2 jamee dan lily yang kata dia cute...
pening aku...
siapa kata jaga anak lelaki senang?

17 comments:

triple x malaya said...

kalau nurul nampak pun mesti dia cakap cute jugak..haha

NuR said...

hehe...
memang cute pun sis

lalalala..

Jejaka Desa said...

Gone ke pulok weh..dah bongsu...

mamai said...

dah ada yang tergoda....PC aku nie tak ada adik perempuan lagi ajer

✖Maqruf Lim✖爱 你✖ said...

tak kompem bongsu lagi tuh....
taniah izat.

re : kalaulah lesen boleh amek pree...
saya nak amek lesen kapal karam

sekamrrindu said...

salam.....kak,


selamat ulang tahun yg ke 14 buat izat...moga dipanjangkan usia, dimurahi rezeki dan berjaya dalam semua bidang yg diceburi .amin.

skid soil said...

he's growing up mdm,he'll be a man one day,a good one.

huj@n said...

comel wey....

aloy_paradoks said...

dah Izat pulak.. jangan bawak Izat datang MIMPI,, nanti ramai budak budak tergoda kat dia,, budak lelaki la yg tergoda,, kalau perempuan aku tak heran..

Uncle Lee said...

Hi Patung Cendana, Many happy returns of the day to your anak Bongsu. Happy birthday, and wishing him lots more and good health and laughter always.

About my leaving for Tahiti, please check out the CEO, Director's name...add a 'K" to his first name too.
*Wink*, Aloha oe, Lee.

baincardin said...

*al-Fatihah utk arwah Din Beramboi...

realisticjunky said...

hahaha anak cute pun complain. btw, mmg cute ar. happy birthday 2 him ^_^

Otit said...

soon he'll be the family man.Getting there.Ijat,jage mama and ur sisters elok2.Hehehe.

sekamrrindu said...

salam kak..


salam.singgah sekali lagi..

moga sihat saja hendaknya.

Uncle Lee said...

Hello Patung Cendana, just dropped by from Tahiti say Aloha oe, ha ha.
You know, I love your blog header photograph....you have a beautiful profile.

And believe you me, being a portrait photographer myself, that profile will delight any photographer, not to mention, ahemmm, buat dia lintang pukang, ha ha ha.
Aloha oe, Lee.

tunbegia said...

selamat harijadi wat izat itu,

salamm,

DrSam said...

happy belated birthday to handsome izat.