Monday, 28 December 2009

Kuala Lumpur lagi...3


20.12.09
place: Kuala Lumpur
event: day 2
Players: patung, dark ray, mamai, akudo, bias dibantu oleh suzy, razman dan
lumut.


aku, dark ray, mamai, akudo, serta 3 orang bodyguard mereka pergi lunch somewhere in Shah Alam...haha...where else...




kemudian, kami ke KL Central untuk berjumpa dengan suzy yang kebetulannya baru pulang dari bloggers' gathering di genting. maka sempat lah aku berjumpa denga golongan bloggers remaja yang agak hip semuanya...ie:...tall...dark n handsome Razman serta Lumut yang kelihatannya agak stressed sebab cutinya dah hampir berakhir...huhuhu...yang lain aku tak kenal...


after that...we went to meet Bias...somewhere near Dataran Merdeka. he was having lunch...maka kami pun duduk dan order minuman. aku order kopi ais...beberapa minit kemudian, pelayan itu datang dan memberitahu...kopi dah habis...dia orang pergi pasar beli, belum balik lagi....wow...jam tiga petang pun belum balik dari pasar...dia orang pergi pasar kat kuantan ke?...kata minda aku.





err...takpe la...beri saya nescafe ais...kata aku sambil tersenyum...



dan dia beri aku nescafe o ais....oh...dia orang guna susu yang last untuk buat teh ais tu...kata bias...ye la...kan dia orang belum balik dari pasar...




lepas tu...aku dan dark ray masing2 menunjukkan kebolehan membuat card trick...kuantan la kan...dark ray buat trick yang guna matematik, aku punya trick yang guna kecepatan tangan menukar card...tak percaya, tanya bias, mamai, dan akudo...jadi trick aku...aku memang terrer menipu...hehe...





kebetulan pada hari itu ada pertunjukkan kereta2 lama/ antic / vintage di dataran merdeka...diikuti oleh pertunjukkan dari pasukan polis berkuda, diikuti oleh police car parade dan motorbike stunt.





so...disanalah kami melepak, sambil bergambar sebelum semua pulang ke destinasi masing2 sekitar jam 4.30 petang.



aku...tunggu next adventure pulak...

24 comments:

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

best..best...dh mcm pelencong lak...

Dark Ray™ said...

buat trick tak jadi...
huh...

hisham said...

salam..rmbut dark ray tu dh mcm sarang tebuan dh..hehehehe..nurul asyikin xde ke....van volwagen tu van arwah abah i ...terharu i tgk van tu...huhu

anaklaut said...

salam....kak PC,

bestnya...

Uncle Lee said...

Hello Normala, I love your name, its a beautiful name. Sounds Hawaiian.
Wow! I really enjoyed looking at all the pics of the old cars restored to their previous glory days. Beautiful cars. I love cars, old and new ones.

You have a beautiful family, and allow me to say you're a beautiful lady.
If you were to hold a bouquet of a dozen red roses in front of your mirror, you will see 13.

Here's wishing you and family the very best of Seasons greetings, have a happy new year, stay young, stay beautiful and keep a song in your heart. Best wishes, Lee.

ijau said...

comel..
nak satu.. hehe
;)

dzul hafixi said...

owh..
t lu tgok trick org kratong plak..
haha..

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

re: pelancong ke pelencong....

Anak Bumi said...

mai kl tak habaq maii..

bias® said...

nice! kete ninja turtle jadi ending.

DrSam said...

turun KL dok ghoyat setabok hame. Dah balik kuantan ke?

duwenk said...

huhhh.. mcm2.. kompius la pc.. mane nak picture mane nak bace.. hihihhi.. btw nice...

A.K.U.D.O said...

gila practise trick dark ray, tp trick pc ...???

Raja Azrul said...

madam pergi KL tak bagitahu....

kitaorang memang kat KL time tu...

Masy said...

tu diaa... tatau pon pasal kete tu. nama je dekat2 KL hahaah

boe~ said...

gua mmg minat kete mcm ni bebbbbbbbbbbb............. cuma adatnya.... gua belum cukup kaya la nak pakai barang ni

triple x malaya said...

gempakz siut...

aloy_paradoks said...

ah rugi betul,,, rugi betul la,,,

oh ye bukan sebab tak ikut.... tapi rugi sebab kereta cantik,,, tapi tangkap gambar tak best..

mamai said...

PC masa lu dok atas kereta tu owner dia macam tak puas hati jer hahahaha

realisticjunky said...

happy nu year!

DrSam said...

Hepy new year madam

VersedAnggerik said...

Happy New Year dear!

el-jober said...

vintage car..giler best!!ruginye xdpt g...huhuhuhu

zuwairiaiman said...

menarik.. pameran kereta... bile lagi die nk wat ek