Thursday, 10 December 2009

KL la kan...

date: 03.12.2009

apa case? sampai KL jam 3...sampai UM jam 8?

besar sangat ke KL?...kalau menghala ke pantai Timur...
dah boleh merentas dua buah negeri tu...

tapi itu lah ...

mula dari tak jumpa cari jalan,
plus...traffic jam,
plus tersilap lorong jalan sebab penunjuk arah nya diletak selepas simpang...
plus traffic jam...
plus cari tempat untuk buat U-turn,
plus traffic jam...
plus terlepas simpang untuk buat U-turn,
plus traffic jam...
plus cari lagi tempat untuk U-turn ke tempat u-turn yang sebelumnya....

confusing kan?

salah siapa?...salah Aloy ke?....refer sini...dan sini...

atau salah SIGNBOARD nya yang macam.....(fill in the blank with suitable a adjective).


KL la kan....

aku...hilang akal sekejap...

19 comments:

VersedAnggerik said...

Hehehe....

it happens. Things don't go according to our plans.

mamai said...

aku salahkan aloy juga hahahaha

boe~ said...

next time please use gps :)

boe~ said...

re : w'salam. baby i dah pandai senyum... hehh hehh

alang said...

Haha. No comment. :D

addyaholix said...

aik datang KL sebulan sekali pon jalan belom otai ke cendana? ;p

miss said...

haih, maybe betul la kot.. spt yg pernah I baca entry kat satu blog, signboard kat malaysia ni bukan disediakan untuk memudahkan orang luar sampai ke destinasi yang dituju tp mudah menyesatkan lagi la kot. Takpun signboard tu sebenarnya disediakan untuk penduduk setempat yang memang sedia arif area kat situ je[chuckle]..

bias® said...

ha'ah! sumer nyer salah si nurul!

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

last day bru nak kol gua.....huhuhuhuh....

suzy said...

kak patungggg...
hehehe

faziz ar said...

salam PC
Papan itu bukan penunjuk arah
kasihan....
akupun gitu kalau ke KL
banyak sesat dari tidak...

~~~ kay ~~~ said...

laaaa...ada kat KL ker...next time kasik tau ler!
(^_^)

alang said...

hehe. Anyway. Signboard tu berguna. Tapi rasanya terlalu byk signboard yg buat org pening. Ke kanan boleh. Ke kiri pun boleh. hehe.

Apapun KL tetap best. :D
P/s Cuma KL terlalu byk jerebu, banjir kilat n bermacam2 lagi pencemaran . :)

kimisai said...

len kali roger la org yg besa kat kl...hahah senang n k tunjuk jalan....

tapi rasanya bukan salah aloy, salah man babi...eh ader lagi ke watak tu??

dzul hafixi said...

haha..
kl kan..

so turun Kl x 12 nih?

ijau said...

madam pasni kena pasang gps kat keta la.. haha

Anonymous said...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]legal to buy oem software, [url=http://murudobaros.net/]Office 2004 Mac Retail[/url]
[url=http://murudobaros.net/]microsoft software drivers[/url] kaspersky internet security 2009 reviews buy photoshop brushes
cheap microsoft office [url=http://murudobaros.net/]discount software office 2007[/url] cheapest microsoft software
[url=http://murudobaros.net/]software reseller malaysia[/url] microsoft software update
[url=http://murudobaros.net/]software graphics macromedia[/url] office 2007 enterprise serial
price checker software [url=http://murudobaros.net/]buy discontinued software[/b]

en.Adam said...

aloy kot..dia memang..

HujanBalikKeLangit said...

tu la...saya sesat dari taman maluri ke wangsa maju je..hahaha....x faham nape...hahaha