Saturday, 3 October 2009

UMP - konvokesyen ke 4 - 04.10.2009



Majlis Konvokesyen Komemoratif UMP... SULTAN PAHANG dapat ijazah kedoktoran civil engineering...aku cuma terlibat dalam perarakan akademik je...tapi tengok gambar, macam aku yang grad...
dengan Mei Ling (guru bahasa Mandarin)

menunggu di library

Gee dan Sarah (guru bahasa Inggeris)

jejaka2 Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan

aku...event ni lebih kurang macam raya la...setahun hanya sekali...tahniah buat semua graduan.

30 comments:

FendyHekka said...

aik madam lawa jubah... setiap kali convo madam dok pose dgn jubah... tp bila dia convo dia x pi pn... motif? ha3

mamai said...

huh sure bzkan berapa hari konvo tu aku macam tak berkesempatan nak bertemu kerana esok pagi-pagi akan berangkat pulang

aishah ibrahim said...

bestnya convo day.
ahha. lama lagi saya nak merasa.
^^

[~MR.GEMPAK~_~] said...

erm..betul2..sekali pandang cam madam plak yg beriya-iya nk konco kan..hehhe
erm..nanti madam jalan2 kat konco jumpe r saya..saya jd dj expoconvo..
kalo dengar sore sedap yg berkumandang 2 sya r 2..hahaha

anaklaut said...

salam.....kak PC,

cantik pakai jubah tu..

tq singgah anaklaut..:)

p/s: nape kak pc tak abis kan ayat tu..:))

aloy_paradoks said...

tangkap sediri?
erm...

triple x malaya said...

last gua pakai bende cam tu mase gua tadika...lame kan..tp sekurang2 nye gua ade pakai cam tu gak..gempak tu..

Raja Azrul said...

teringat tahun lepas...

hehehe....teringat jugak time madam chiam suh i,dayat, azwan, ashwin amik pic dengan jubah konvo kat depan UMP...

dan tahniah jugak koz u antara orang yang selalu update blog.

~~~ kay ~~~ said...

makes me miss student life and feeling nostalgic now...huhuhuhu

WanHidayat said...

Hehehehe....

Ada lagik Sarah kat situ..tahannye die...

Ha'ah mdm..mdm yang mcm nak konvo...

Vogue!!

bias® said...

awak nampak biru.

Razman said...

gambar dengan razman (guru merapu) xde ke?

boe~ said...

tahniah kepada kau. tiap2 tahun rasa pakai topi empat segi tu.

buyat said...

haratnya si patung berjubah...he he

Pegawai Khalwat said...

Huh. tahun ni saja USM ada 3 konvokesyen.

Mac, ogos dan september utk komemoratif. Demam ooooo....

kimisai said...

bila nak PHD plak Patung/???



ke dah ader...hehehe


jadi la Prof Dok patungcendanan plak

baincardin said...

waaaa patung, lama tak kedengaran. kamu apa khabar?

azzaliena suziantie feisal said...

hoho..
lmbt lagi wa nak pakai baju tuhh

A.K.U.D.O said...

terkenang kecoh nak cari jubah yg ngam..kalu tak bosar amat..

jumapx said...

stuju dgn fendyhekka...ha3

law said...

haah mdm..ari 2 sya de pegi jgak..
nmpk mdm..tp xsmpt nk ambk gmbo skali..huhu
walaupun bkn sya konvo..
hehehe =p

e. indah said...

aku singgah membaca blog akak ...nice.. kamu ibu pada anak-anak yang cantik... : )

salam

anaklaut said...

salam...kak PC,

terima kasih suka puisi anaklaut..:)

~~~ kay ~~~ said...

salam pagi Jumaat dan selamat berhujung minggu...
(^_^)

pita pelekat said...

huhuhu...
kau ble lak bak grad amek phd lak...?
by the way, gaman bat mobil kamu..?
18 ny jgn lupe...
gue tggu kamu di sha aramu...

kawie2020 said...

salam singgah...
konvo memang best.. meriah dan kenangan manis..

teringin nak konvo balik tp malas blajar lg...

patungcendana said...

pita pelekat...
right on...

Heidi Shafiq said...

x sabar nak sarung jubah tu buat kali ke-dua..

naserol said...

haha. jadi macam muda sket pakai topi tu. opss .

terompahkayu said...

hari convo memang letih jgak.