Monday, 21 September 2009

kerana bosan...


i
i

aku bosan...so...cuba la buat something yang relatively constructive...aku kata RELATIVELY ok...so jangan nak kutuk2...hehe

1 syawal...

pagi...
di pusara...bawa anak2 ku ke pusara arwah papa mereka...





tengahari...

melawat saudara mara...setahun sekali...huhuhu




petang...

Dark ray dan kawan2nya berkunjung ke rumah aku...
tapi...sorry...no pics...

terima kasih dark ray n friends kerana sudi datang ke rumah aku...lain kali boleh datang lagi...

so...sekarang...
dark ray dan addyaholix dah pernah datang ke rumah aku...

dibah, kuehbakar, apisz dan grunge...aku dah jumpa di Kuantan...

aloy, adam dan pita pelekat aku dah jumpa di kl...

kamu2 yang lain...bila ya...

aku...raya ke 2...tak keluar rumah pun...

33 comments:

adibah said...

gambar mamanya mana? :D

FendyHekka said...

huh xpnh jadi org pertama komen.. tetibe jd org pertama...

komen saya adalah mudah n senang.. ia hanya memerlukan satu ayat tanya iaitu:

" celah mana dalam post madam nih yg menunjukkn aktiviti 'relatively constructive', xnmpk pn?"...
ekekekeke....
Selamat Hari Raya Aidilfitri Madam.. minta ampun dan maaf jika ada salah silap dan tekasar bahasa dgn madam... saya pn ampunkn segala salah silap madam kat saya (gtew... len mcm plak ayat nih). Ha3

aishah ibrahim said...

hahah.
ok laa tu.
salam lebaran kak mala.
^____^

dark ray said...

tak ada gambar ke???
alaaaaaaa..........

p/s : betul ke fendyhekka tu orang pertama komen??

aloy_paradoks said...

ermmmm......mmmmaaaaaaaa
ermmmm......mmmmeeeeeeee
ermmmm......mmmmiiiiiiii
ermmmm......mmmmuuuuuuuu

tumpang berlatih jap,,, lepas cuti ni ada exam kelas vokal..

duwenk said...

thanks.. slamat Hari raya gak..

From Cairo..

FendyHekka said...

Aik ada org lain plak jd nombor 1? erm... biar la xde rejeki.

marissa norfis said...

selamat hari raya mdm...maaf zahir batin yer...*hugz*

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

ehemmm ehemm.. org kuantan sma org kuantan bile mau bjumpa nih... aisehh


salam aidilfitri. duit rya skit!!

mamai said...

nanti keluarga aku pulak menyusul hehehe

joegrimjow said...

lepas sembhyang ry org p pusara
selamat hari raya

kat atas tu pantun

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

aku nak datang..tp ko tak mo msk sardin tuk aku..

aloy_paradoks said...

re: aku kecik2 dulu cita nak jadi orang minyak... tapi tak kesampaian..

miezi said...

mai datang scotland ;)

duwenk said...

hihi... on duty la pn PC.. raya2 pun kena keje.. hahah..

anaklaut said...

"tema merah tahun ni ya..kak PC,
.moga ceria di hari lebaran.."

triple x malaya said...

bile la nak jumpa kau...
dark ray datang..gempak tu...

zonaku said...

insyaallah.. ada kesempatan, berjumpa la...

er.... since sampai rmh ari jumaat lepas, x keluar lg nie.. g beraya rmh sedara pun sebelah2 nie jer....

kalau ujan berenti, jap lagi cam nk kelaur.. sbb br perasan, terperuk kat rumah dah lama sgt dah nie

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hye kak mala...1st time ni mlawat blog kak mala..blog yg sgt menarik.hehehe.btw, slmt hari raya :)

bias® said...

dark ray datang nak potong line aku ler tuh kan? kan? kan?

anaklaut said...

salam..kak PC,

terima kasih singgah anaklaut..moga kak PC dan family akan dirahmati allah swt sellau hendaknya..amin

Raja Azrul said...

u datang lah rumah i...hehehe..

act memang nak datang, tapi jauh lah..i raya kat kampung unless ar i raya kat pahang...

hehehe...maaf zahir batin.

Heidi Shafiq said...

g kubur ms hari raya mesti rs sgt2 bermakne kan.. sbb tu keluarga sy wajibkan g kubur ms raye aidilfitri n aidiladha..

errr.. malu la nk ckp..
nk jd menantu bleh?
kihkihkih..
:P

boe~ said...

raya kedua aku pun tak tahu dah buat apa2... tup tup ... celik2 dah raya ketiga.. hehh

~~~ kay ~~~ said...

insyaallah, suatu hari kita akan ketemu juga.
(^_^)

DrSam said...

Salam Hari Lebaran untuk madam PC sekeluarga. Maaf dzahir dan bathin. Tema merah ke tahun ni?

Saya dah hampir seminggu tak keluar rumah. Bertapa!

@tune® said...

aku jumpa kau
dalam kelam
bertemankan pelita usang...

kimisai said...

patung....

sowie,...

sowieee....
sowieeee,,,.....




sowie lagi....





tak berkesempatan...insy mimpi 2 nt kita jumpa ok??

D' onLy oNe said...

selamat hari raya,madam!
maaf zahir batin...

alang said...

Mungkin tiada rezeki utk kita berjumpa lagi. :D

realisticjunky said...

salam.
harap x terlambat tuk saya wish selamat hari raya!!

addyaholix said...

dark ray masuk rumah? tak aci. i duduk kat buaian saja. cis!

addyaholix said...

dan oh ya. kamu juga merah? sedondon kita. haha!