Friday, 21 August 2009

wishing you

i
i
selamat berpuasa buat semua
sahabat.
maafkan jika ada
kesilapan.

17 comments:

mamai said...

segalanya sudah di maafkan semoga dapat beribadat dengan penuh keberkatan

baincardin said...

Selamat menyambut Ramadhan dan selamat berpuasa! Buat yg terbaik di bulan yg mulia ni ya ^_^

Razman said...

selamat hari raya..haha =P

ZULKIFLI MOHAMED said...

Salam PatungCendana,

"selamat berpuasa dan menemukan keindahan yang terdapat di dalam bulan yang mulia ini".

zonaku said...

moga ramadhan kali membawa rahmat melimpah ruah pada semua

adibah said...

selamat berpuasa :-)

kimisai said...

Patungcendana,

selamat berpuasa juga...smoga segala ibadat di berkati dan dirahmati-Nya.

pose tau...ngeh3..

dzul hafixi said...

selamat puasa juga buat kamu...

KIBA kline said...

selamat berpuasa juga.
puasa penuh saya bagi duit raya dekat anak.
;)

~~~ kay ~~~ said...

selamat berpuasa dan selamat berjuang...
jgn lupa sahur;
Sabda baginda SAW :

“Makan sahur ada keberkatan. Oleh itu, janganlah kamu meninggalkannya meskipun salah seorang antara kamu hanya meminum seteguk air. Sesungguhnya Allah dan malaikat-Nya berselawat ke atas orang-orang yang makan sahur.” – Hadis riwayat Ahmad.

YUSRIE MOHD YAMIN said...

selamat berpuasa tuk madam....


trip ke jb thun ni ade tak???????????

fndrocka said...

jgn korek hidung

Raja Azrul said...

nak minta maaf time raya lah madam...time puasa ni kita relaks2 dulu...

huhuhu..banyak memori kita time puasa...time pergi JB, celebrate birthday Hafizul, makan-makan..sahur..wow...

semua tu dah takda lagi. semua dah bawa haluan masing-masing..

but friendship still ada ke??

maoh said...

setiap yang bermula pasti ada akhirnya..

selamat membeli makanan kat bazaar dan berbuka puasa..

DrSam said...

Salam Ramadhan almubarak. Maaf dipinta jika ada tersasul dan terkasar bicara.

syahbandar87 said...

selamat berpuasa kak..hrp dpt join blog akak
:)

HonEyBuNNy said...

selamt berpuasa jgk...