Sunday, 5 July 2009

the state of my brilliant mind

after watching Transformers yesterday








after watching Midsomer Murders at Hallmark today




aku...suka tengok semua cerita indiana jones...:-)

27 comments:

wahyudi my said...

Indiana ones?

en.Adam said...

erkk
siapa menang pun kekal
misteri sehingga sekarang..
hahah

aku jantan yang rare
hahah

triple x malaya said...

kurang minat...no comment...

zul hafixi said...

aku x ske citer harry potter...

re: jgn cari aku kt situ daa... dtg r mimpi aloy... insya aku ader...

bias® said...

indian jones and the crystal skull tak bes. merepek.

@tune® said...

kalau gelap...maksudnye??tidur dlm panggung??

GRuNGe said...

Indiana Jones. Cerita menarik, tapi tidak berkesempatan menonton kesemua cerita. Teringin nak collect citer tu, buat koleksi peribadi.

kueh bakar said...

indiana jones tak thrill..dah tau dia akan selamat...siap ada lagu lagiks...ekekkekee

ZULKIFLI MOHAMED said...

Salam PatubgCendana,

"agak lama tak buat kunjungan ke sini",

"pandai kamu pilih dua warna untuk dua kotak tersebut - gambaran kotak fikiran agaknya (?)" ...

aloy_paradoks said...

gua layan gak Hallmark.

wa stomek said...

lu nak tau kenapa tempurung....?
tanya bias...en Adam pun mesti tau..

mamai said...

aku keletihan di hujung minggu...
lucky ada ICE AGE 3...

dunia ku bertukar....
alam berputar...
hidup ku bergetar...

Raja Azrul said...

indiana jones?? tak pernah tengok, macam tak best jer...

aloy_paradoks said...

gua tak mampu janjikan apa apa yang grand.... Tapi Insyaallah gua cube jadi MC yang terbaik mlm tu bersama Adam.

boe~ said...

lu minat indiana jones? beerti lu juga minat jurasic park

mamai said...

ice age 3 gelak aku lebih kuat dari anak-anak aku....mmg menceriakan

tak payanh pening pala nak pikir jalan citer yang berserabut

sayanghasni @ yus said...

tak berkesempatan lagi nak tonton transformer itu

addyaholix said...

indiana jones? saya langsung tak pernah suka =)

adibah said...

Patutlah aku tak jadi tengok transformer minggu lepas, walaupun tiket dah ada di tangan..!huhu

en.Adam said...

huwaaaaaaaa
kenapa aku yang kena jawab soklan ni???
tempurung tu nak buat ketuk kepala lutut la
tu je...hehe

alang said...

Tak sabar nk tgk Ice Aged 3 n Harry Potter. Muahaha.

Si Pekik A.K.A Si Pekak said...

minat midsomer gak...?
brits werdoo

DrSam said...

"one shall stand and one shall fall' syok betul tengok decepticons kena balun. Blackout pun pecah kepala :)

alang said...

hehe. Saja je post artikel mcm tu. Takde keje.hehe. Ice Aged 3. Best2. Tak sabar nak g tgk.Muahaha. Jap, cendana pun minat Ice Aged gak ke?hehe. Ingatkan suka tgk citer Indiana Jones ja. :P

en.Adam said...

re:tempurung

nak bagi lembik balik la
hahaha

anaklaut said...

salam...patungcendana,

ayat daripada patungcendana sangat syahdu..terhau dan sedih saya membacanya.
patungcendana tidak keseorangan..anaklaut akan bersamamu melalui jalan-jalan di lorong gelap itu..

tq sudi singgah..

boe~ said...

re : masa dulu aku suka tunder cat, voltron, popeye dan donald duck