Wednesday, 10 June 2009

paper cut

.
.
.
SAKIT!!!!!!
.
.
.
aku...menjerit tanpa suara

30 comments:

Otit said...

wah.
entry terpendek.

btw,
no plan ok.
no plan.
just go if you want to.
hahaha

azwan bamadhaj said...

BOINK....!!!!!!!



aku terkesima tanpa kata....

Atan said...

sapa cubit tu

DrSam said...

first cut is the deepest. Hopefully this is the last one for you.

Jangan bermain-main dengan paper cutter ;)

addyaholix said...

sakit-sakit manja atau apa? haha!

azwan bamadhaj said...

re:

beli rumah dan kereta... u are in need on both, u dont have a proper house and u dont have a good car, u r actually in desprate need of both...


a family mpv car suits you, and a double story link house suits your family...

bila lagi anak2 u nak dapat bilik sorang satu...? and bila lagi u want to lead a joyfull joyfull life ahead...


erm.. cabul ke my statement???

kueh bakar said...

btol ka takdak suara?

jumapx said...

ouch...hu3

boe~ said...

kau menjerit tanpa suara?
bermakna kau juga menangis tanpa air mata, kau tidur tanpa lelap, kau kenyang tanpa makan, kau mandi tanpa basah.... huuhh.. kritikal tu.
kene repair cepat tu

WanHidayat said...

S.A.K.I.T???

Sakit juga Anugerah...

Siapa sangka...

Biarlah jika sesekali kia menghayati erti sakit!

~~~ kay ~~~ said...

alahai kesiannyer...
tapi "paper cut" mmg sakit..serious!

(^_^)have a lovely day!

WanHidayat said...

Mdm....i voted for a house!!!!!

Car...anytime, harga cepat turun...

addyaholix said...

kamu akan lebih hargai hidup bila kamu sihat selepas merasa sakit. titik.

adibah said...

cuba kau bisik di telinga aku.. nanti aku tolong jeritkan untuk kau.. :-)

Jard The Great said...

sakit.....


hati......

baincardin said...

Sakit tu dlm diam. Dalam maknanya tu...:) Cepat hapuskan sakitnya itu kerna tidak elok dibukukan lama2.

*vote apa ini utk divotekan ya ^_^'

zul hafixi said...

sakit sendiri...
siapa mengerti??

bias® said...

cuber diam jek? jerit ngan diam samer jek kan? suker menyusah kan diri.

aloy_paradoks said...

biase berlaku..

azwan bamadhaj said...

re: boleh je beli dua2... and u pun boleh simpan untuk anak2 u...

x pernah dengar ke pasal ASB, personal loan ke...

helo... dah 21st century k....

Otit said...

ok.
so the collective voice says house.
bila kita nak ke ikea?
hahahah.

Raja Azrul said...

motif sangat!!!

en.Adam said...

hahahahaha

mamat kelantan masih hidup!!!
pengsan sekejap :-D

dark ray said...

gua pun tengah sakit ni..
tapi malas la nak jerit-jerit

Dato Paduka Masri said...

tegigit lidah ke???

FendyHekka said...

I xpaham... dh tertulis paper cut, naper ada org tanya gak tegigit lidah or kene cubit? boink... ha3...
ala handyplast kn ada...

baincardin said...

kalu mcm tu kalu Bain vote utk 'Rumah'. Jangka panjang kebiasaannya lebih elok dari jangka pendek. Tapi itu semua bergantung pada kamu yg berusaha yg terbaik nanti ya :)

ZULKIFLI MOHAMED said...

Salam PatungCendana,

"apa yang sakitnya" (?) ...

alang said...

jap. Gue pening. Apa sangkut paut Sakit sama itu rumah n keta ?haha. Memang betul2 pening.

Untung kalau kamu masih berasa sakit. Itu tandanya diri kamu masih `wujud`.

aloy_paradoks said...

re:
Gua tak bijak mana,,, byk nak kene lepak lagi,,, dan gua lagi tak kacak mana.. byk kene touch up lagi,,