Friday, 12 June 2009

the never ending story - episode 7

sila dapati siri terdahulu daripada mereka iniedisi terhad!

1
.budaksetan
2.budak "e"
3.budak aloy
4.budak paiseh
5.budak zul
6.budak kelantan

Dari episode 6

terdapat penumpang dan pemandu di dalm badan aku
!!!!ahahahahahahahaha
apa sudah jadi dengan aku?????
celaka punya man babi!

Never ending story : episode 7

Takpe…jangan panic…go with the flow, bak kata orang putih…stylo gak cara badan aku berevolusi ni…kalau Darwin tengok sure menangis terguling2…


Evolusi dah complete…takde sehelai pun bulu pelepah yang tinggal di badan aku…seluruh anggota aku diganti dengan bahan fiberglas berkaler putih…putih melepak…macam model iklan fair and lovely…

aku rasa berat badan aku pun dah naik berkati2…susah la nak turun ke bentuk asal …sial betul man babi…ni mesti sebab dia nak mengorat minah babi hutan dari rimba sebelah tu…huh…kawan makan kawan…

Aku terus terbang…sambil berangan2 man babi berubah jadi siput babi… hehehe…aku ketawa keji…

aku boleh rasa tubuh aku yang aerodynamic membelah angin dengan stylonya…seronok gak tak payah nak kibas2 kepak…kan ada pilot…

perut aku agak sakit sikit sebab penuh dengan warga2 KL yang nak ke Kuantan…maklumlah…“Your Community Airline!”kan…

dan perut aku bertambah sakit bila tengok muka pilot tu…macam muka babi stress je…

Tiba2 aku terdengar satu jeritan….

BABI!!!!!!!!!!

episode seterusnyakimi

19 comments:

paiseh said...

nak balik jadi babi semula ke???
gua dah habis kentut nak gelak nih... hahahahahaha...!!




*cepat laa kimi..!!!

en.Adam said...

hahahahaha
oh aku ni pagar ke??
sifat kejam memang sifat semulajadi aku
hahahah

aku benci man babi

zul hafixi said...

sakit perut jangan ngada2 nak berhadas plak...
ramai penumpang terbunuh kang...
x sabar aku nak tunggu kesudahan nye ni...


aku nak no 8...

dark ray said...

ahahaha memang menarik!!

zul!
dah kata takkan habis kan?
hahaha

DrSam said...

kalau tambah lagi bodykit, lagi berkesan aerodinamik.

harap-harap man babi bukan pembawa H1N1.

arsaili said...

salam..cerita pasal khinzir ker ni ahaha

bias® said...

bukak babi airlines cara jugak nie. babi jek boleh naik.

aloy_paradoks said...

tahniah kerana menyambung...

nota.kematian said...

madam,

quote: macam muka babi stress je

aiyooo.. macam terlalu malaysian saja.
hhehehee

addyaholix said...

man babi sangat babi.

en.Adam said...

re:
sape yang robohkan pagar tu??
sape?!sape?!

antara aku ngan aloy??
hurmmmmmmmmmmm
kau rasa??
hehehe

Daoz said...

re:u mmg saje cr alasan xnk ajk i kan..nnt i beli kang u xtaruk pon kat opis..oopss.

Otit said...

re:
madam,emily dickinson..yes.why?
btw..kamek sik paham apa yang kitak tulis tok?tolong jelaskan.

Otit said...

re re :
the whole part leww.
he he he he.
never mind ,madam.
i don't need explanation.

nnt i get boink..opsss.
ha hah ah ah

Otit said...

re re re :
kelakar?
i bet you.
which one kelakar-er..
crita tu or..the one yang very konfiden kat esso?..ops3..
hahahahhaa.
sure.
i'll read them l8tr.

Otit said...

re re re :
madam..not my type of kelakar kot.
ha ha ha.
wujud ke kelas2 klakar?hahaha.

adibah said...

re: klasik kan? aku yang ditengah2.. dengan beg hitam yang sarat dengan buku cerita..! hehe

re:re: Cerita Sepi dah ada di Youtube. :-)

en.Adam said...

man babi memang babi

sudah tentulah aloy yang
lebih kejam!!!
lariii

alang said...

terer berbahasa german?haha. Dah lupa la. Takat Guten TMorgen guten tag tu ingat la. Tapi aku tak bleh lupa satu ayat, Ich lieb dich. hehe. Buat modal nk tackle cewek2 german.hehe