Tuesday, 23 June 2009

namun...

i
i
aku keseorangan
i
you are alone...just like me
i
i am alone
i
aku akan sentiasa berada di hatimu
i
instead
i
you gave me up
i

37 comments:

faiq said...

ahah..
ayt2 pasrah jer..hehe

rep:lecturer aku batalkn kelas bkn sbb kekacakkan la..tp terkejut bdk kurus mnjdi taf secare tibe2

ZULKIFLI MOHAMED said...

Salam PatungCendana,

wah !, romantis kali ini ....,

siapakah itu - " .... selalu dihatimu" (?).

adibah said...

being alone
lebih indah
dari berteman
tapi makan hati

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

:-)...

@tune® said...

alone??
ya..suatu masa pasti kite bersendiri juga..bile sapai di batu keramat itu

bias® said...

kewl lah...lelamer kita akan sendiri jugak akhirnyer...

aloy_paradoks said...

mana ada,,,, plastik je tu.

Otit said...

ehem.
madam fall in love?....i am not interested.
who?....okay now i am interested..hahaha..

dark ray said...

mengalir air mata gua!!
siot betul!!
siapa potong bawang ni woi!!

Atan said...

rinduku tiada berteman

azwan bamadhaj said...

kamu tidak keseorangan

seluruh dunia bersama kamu

namun

dunia membisu kerana kamu patung cendana

boe~ said...

sepi itu indah. terasa sepi itu yg tidak indah. sunyi itu tenang. terasa sunyi itu yg tak tenang.

mamai said...

bila keseorangan aku sering renungi diri ku sendiri....sepi tiu indah rupanya

baincardin said...

ADUSHH!!! Tiket citer transformers dah abis! waa!!! mesti tengok movie ini tu patung :)

kimisai said...

lu sorang??alone??
lu lepak zoo..hahaha

paiseh said...

satu contoh bahasa rojak..

mamai said...

maaf menjelajah laman puisi mu tanpa kebenaran...

menghayati puisi-puisi indah mu...
umpama menyusur liku hidup mu...
kata-kata puitis yang tersurat...
tersimpan makna yang tersirat...
sepi adalah teman hidup mu...
semoga bahagia seiring dengan mu...

kimisai said...

re gak:

ok jom... ko buat harmoni die..hahah

ok nt aku g kemamam..alu k.tgganu penah sampai tp kemaman tak lagi wlpun kemamn lg dekat kan..hehe

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

sorang best pe?

addyaholix said...

kamu dalam mood cinta?
im happy 4 u daling!

wanhidayat said...

Mdm...I always be with you...remember that....

We need to strengthen our territory!!!

WanHidayat said...

Mdm....(*menjerit dengan kuat memanggil namamu)...

I get insane with Love Is All by Marc Anthony....mdm, how I miss you and Kuantan......

niena kierana said...

hi akak... lama tak menjengah blog akak... ;)

en.Adam said...

sian dia
meh aku carikan nelayan
berupa james dean cepat2 ye??
:-D

Raja Azrul said...

takpe..kalau u taknak keseorangan, u carilah member-member yang macam i dan azwan..sure happening punya!!

Soriler coz tak dapat join u all ke UiTM..tapi takpe, i will join if ada trip ke mana-mana lagi..hehehe.

FendyHekka said...

udah la tu madam... kan u dah pi dungun dgn kawan baik u... ha3

triple x malaya said...

kalau sunyi gua blh teman kan..

niena kierana said...

tak lgi kak.. minggu ni last kat tv3... ;)

wahyudi my said...

cendana, kamu ke mana?

a.b geldofg said...

:)

wahyudi my said...

Dari bertapa di gunung mana?

wahyudi my said...

Aku mahu berguru.. Ajar aku jurus killer smile kau tu ..aku tidak khatam lagi jurus tu..

Aku masih di land below d wind :-)

wahyudi my said...

Lusa.

patungcendana said...
This comment has been removed by the author.
wahyudi my said...

Ya. Aku masih menunggu wish dari kamu..

DrSam said...

kalau berdua lebih melukakan
lebih baik bersendirian
mengubat hati tanpa teman

en.Adam said...

re:
aritu aku dah dapt!
tapi dia nak kahwin kat siam
dengan pelayan siam yg cantik,gebu,mulus,putih
cisss