Tuesday, 16 June 2009

dungun: edisi mandi laut




















































































32 comments:

Atan said...

tak de picture pakai bikini ke

adibah said...

amazing!
damai jiwa
tenang rasa

ZULKIFLI MOHAMED said...

Salam Patung Cendana,

sungguh lama, aku tidak masuk bermandian ke air masin

rasanya kenalah berbuat demikian, melepaskan "hajat" setelah melihat gambar-gambar pantai di lamanmu ini ...

Dark Ray™ said...

ada bikini-bikini tak?

addyaholix said...

tak ajak!

bias® said...

apsal takder jaws kat laut nie?

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

byk gile gambo...no 1 tu gua suka..

aloy_paradoks said...

eiiii... pantai tak smart... pasir tak putih,, air tak jernih....

wahyudi my said...

wa, laut..bestnya :-)

aloy_paradoks said...

usah dikira soal mampu,,, sbb gua bukan anak jati kota...

kalau gua, gua kan cari pasir yg memutih bak mutiara, pantai yg landai hingga ke utara,, ada pohon rhu dan kelapa, serta air sejernih kristal..

maoh said...

tau2 je dah kat pantai..

~~~ kay ~~~ said...

wahh... bestnyer!!!
(^_^)

triple x malaya said...

sesekali gua nak join boleh...cam best je...

Pegawai Khalwat said...

kat sini pun ada pantai....

Tapi haram aku tak pi mandi pung.

zul hafixi said...

aku suke gambo gua...
ngan gambo senja tuh...

aloy_paradoks said...

tapi gambar yg atas tu mmg smart,, gua ingat nak pindahkan diatas kertas atau kanvas.. dah siap nanti gua tunjuk kat lu di blog... tapi kene tunggu gua free dan ada budget dlu la,, sbb peralatan gua semua dah habis..

aloy_paradoks said...

budak triple x malaya jangan ngengda nak join,,, kat kg pun bersepah laut..

Raja Azrul said...

terus terang i katakan...

cantik kan ar tempat tu...

jujur nie...

sayanghasni @ yus said...

sungguh mendamaikan...
bila ler nak sampai sana..

sH@h @nDy said...

anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda

WanHidayat said...

Wahhh...bangga!. mmg cantik...cantik yang luar biasa, ada ketenangan dan keindahan....

Addy: Tak ajak???...mdm, kalau u ajak, i boleh jamin yang dia takkan commit....!

addyaholix said...

dayat,
sape cakap? ok cendana. cepat ajak. kita tengok siapa yang makan hati berulam jantung. haha!

azwan bamadhaj said...

entry membazir....



jhahahahhahhaa

aloy_paradoks said...

arwah atuk gua kalau nak cakap ape die tak cakap direct.. die akan gune metafora atau perli@pojok....

kalau ada sape sape yang makan sampai berjam berjam tak habis, die akan cakap.
"ai ujan ribut pun berenti"

en.Adam said...

Selamat Pagi........:-)

baincardin said...

cantik kesemua gambar ni patung! :) gambar senja tu memang cantik sangat...tenang Bain selepas habis exam ni. :)

Dato Paduka Masri said...

o... ini gambar yang hari tu di mms kan kepada ku ya...

en.Adam said...

re:
alamak!!
aku dah lupa pasal bil2 semua!!
hahaha

FendyHekka said...

madam... gambar last tuh i ske!!!!!!!!!!!!!!!

p/s: naper xnmpk u dlm laut tu?

kueh bakar said...

nasib baik takde gambar sotong dan udang celup tepung..hohoho

anaklaut said...

salam...singgah..

suhabanallah...cantik nya ciptaan tuhan tu..(gambar2 tu)

Carrie-Ma said...

salam cendana,

dungun area mana ni? pantai teluk lipat kah?