Saturday, 30 May 2009

mercury rising.....pt 2...KL...here i come

oh...perlu bergerak sekarang...
kena ada disana by 3...
sekarang 10.50...
sempat ke?...sure sempatnya...
ok...got to go

KL HERE I COME!!!!!!!
ps...you all kat Kl tu, yang ada phone number aku....jangan segan dan silu untuk sms aku, sebelum aku mati kebosanan di kota metropolitan...
later...guys...
aku...yakin dan percaya aku pasti sesat...huhuhu

15 comments:

en.Adam said...

yeahhh!!!
selamat datang!!!:-)

re:
bagus jgak idea kau tu
kau tak nak jadi ahli kelab ke??
hahaha

bias® said...

keyell...pusing-pusing kat situ gak. takder susah nyer...

DrSam said...

welcome to KL! no pepatung memang tidak ada dalam simpanan.

zul hafixi said...

datang la pavillion... lepak ngan aku.. aku blanje tengok wayang... hahaha

a.b geldofg said...

:)

alang said...

Mati kebosanan?hehe. Bukankah KL syurga kebebasan bagi segelintir orang. :).

miezi said...

welcome to kl!!

Raja Azrul said...

tak mesej i pun..motif??

addyaholix said...

kamu sesat? haha!

aloy_paradoks said...

welcome to hell.

azwan bamadhaj said...

kl = madam,


tetap tidak akan berubah

boe~ said...

kuala lumpur? masa kecik aku nampak menariknya kl. dah remaja aku nampak baik dan buruknya. bila dah tua ni.... aku nampak kl tu bnyk buruknya. biru mata hitam ku

kainburuk said...

patong...rasa ralat sangat tak dapat jumpa patong tapi atan ada urusan yang tak dapat di elak kan..
maaf bebanyak erk

addyaholix said...

re : ya. ya. malu tanya sesat jalan. kamu dah tanya pon masih sesat kan. haha!

ZULKIFLI MOHAMED said...

Salam PatungCendana,

tentu meriah jumpa rakan blogger di KL,

selamatlah pergi dan balik.