Wednesday, 13 May 2009

makhluk tuhan paling seksi?...

kamulah makhluk tuhan
yang tercipta yang paling seksi
cuma kamu yang bisa
membuatku terus menjerit


lagu ni sentiasa berjaya menghiburkan hati aku....membuat aku ketawa dan tersenyum...

tadi pagi...on the way to work, keluar lagu ni kat radio...dah lama tak dengar...tapi still aku ketawa mendengar liriknya yang propa...ahaha

aku...kau pandai tulis puisi?...confirm sexy....:-D

11 comments:

Raja Azrul said...

motif?? seksi ke??hehehe...

YUSRIE MOHD YAMIN said...

kalau karaoke lagu ni maunya terloncat2 kan...

Dato Paduka Masri said...

seksi2 sekali... hahahahahaha...

FendyHekka said...

I xpaham.... definisikn u punyer seksi madam!!!

adibah said...

seksikah aku?? hahaha

azwan bamadhaj said...

tetap yang paling seksi ialah fais...

hahahhaha..

masih teringat bagaimana fais shopping "sesuatu" tu....


hahahaha

ZULKIFLI MOHAMED said...

Salam malam patungcendana,

ada yang memang seksi,
ada juga cuba seksi tetapi seksa jadinya ...

~~~ kay ~~~ said...

0ooooooo... itu lagu mulan jameelah ker...hehehe
have a lovely day!
(^_^)

aloy_paradoks said...

yang auw auw auw tu tak de ke... hehehe..

re: jgn dengki.... Gua pegang watak pakar bom. Ini pertama kali gua berlakon luar dari kelab gua sendiri.

addyaholix said...

ya kamu seksi. haha!

wahyudi my said...

Re: hai. Tidak hilang. Pergi bertapa :-P