Wednesday, 15 April 2009

ter 'best' dan ter 'cute'


Best...aku dapat chocolate...student aku yang beri...Najiha namanya...student electrical and electronics...thank you love...
katanya sebab madam lecturer ter 'best' dan
ter 'cute'....hehehe...ter 'best' tu ok lagi...ter 'cute?"...erk...
aku...perempuan kat UMP memang semua cute...hehe

16 comments:

miezi said...

perempuan2 kat situ ada yg available lagi tak? meh rekemen kat aku sorang dua. haha

baincardin said...

waah...bestnye student bagi coklat kat patung! dapat pujian tu...terbest dan tercute :) Congratz patung!

azwan bamadhaj said...

sah sah budak tu ada masalah mental atau masalah penglihatan...

ataupun student tu psyco...

hahahahahah...


ter best???? boink..

ter cute??? boink x 100000000000000....



hahahahahahahaha

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

biar aku tambah!
ter'best', ter'havoc', ter'selamba', ter'sempoi', ter'cool', ter'glamer'.

arghh. brapa byk punya 'ter' lagi la for u teacher.
eh, actually dat student nak grade 'ter'tinggi from u.

i biasa buat dgn lecturer English. sbb lecturer English semua nya terbaik!!!~~

Otit said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a
a
a
a
a
a
a
a.
pitam saya kejap baca entry ini.
hmmm..
sah pas ni kita kena bawak this girl pegi check lagi eyesight dia.
madam,gambar ngn dayat ada kat madam kah?

adibah said...

aku pun nak masuk UMP lah kalau macam tu :-)

Jard The Great said...

mmg besh bila dihargai.. hehehe

Dato Paduka Masri said...

betul ke student ppuan UMP ramai yg cute???

a.b geldofg said...

myesal aku dah habis blajar..kalau tk mahu aku jadi stdent ko

addyaholix said...

seronokkan bila dihargai =)

budak_ORGANIK said...

**tahukah patung bahawa coklat mengandungi lemak tepu yang tinggi???


so.berilah kepada mereka2 yg memerlukan lemak sahaja.contohnya saya..hehehehehe







**fakta rekaan semata2

aloy_paradoks said...

jika ditanya begitu,, pasti jawapannya "suka"///// kerana suka itu,,,,adalah suatu permulaan...

en.Adam said...

aduh...
nak tunggu ab mungkin kucing dah tumbuh tanduk pun tak siap siap lagi..hahahah..

joegrimjow said...

best tido d ump
nanti nak p lagi tmpg kawan

Dato Paduka Masri said...

hahahahahaha....


so aku kena singgah ke UMP la ni....?? untuk mencari bukti2 ke'cute'an awek kat sn.....

Vee Violet said...

bestnye dapat chocolate....
=)
nak jadi yg ter'best' dan ter'cute' jugak lah...
stay cute!!!
*wink*