Tuesday, 21 April 2009

kabus...alam mimpi...beyond words

selasa : 21.04.09 : 8 am

pemandangan sekitar UMP...selepas hujan...

kabus...memelukku selembut sutera....
dingin...membelaiku seindah mimpi...
tenang...menyapaku bak buluh perindu...
indah...beyond words...

aku tersenyum...






































aku...ini memang kabus...bukan jerebu...hehe...KL mampu?...hahaha

17 comments:

FendyHekka said...

sbnrnye tu bukan kabus... tu camera u yang tak clear.... ha3. KL bleh je...

~~~ kay ~~~ said...

pagi yang indah!
hehehe...

(jom bersahur)

baincardin said...

memang satu pagi yg sangat indah! nanti Bain tunggu KL berkabus utk diambil gambarnya ya :)

Dato Paduka Masri said...

mampu....

jumapx said...

sape kata KL tak mampu mdm...ada jek...

lalalala~

Raja Azrul said...

setuju ngan fendy...

i ingat lagi, dulu madam suka pakai kamera cara konvensional (pakai kodak)...sekarang madam suka amek gambar pakai hp. Nampak gaya, madam akhirnya tunduk pada perubahan zaman...hehehe

wahyudi my said...

nasib baik aku bukan orang KL, kalau tidak sure aku terasa.. haha

Mr Final said...

err errr.. santekk~..

err.. er.. KL arinih awan membiru xde kabus xde jerebu....

miezi said...

aku rindu hujan!!!!

addyaholix said...

jerebu juga boleh jadi kabus. kalau hati kamu mahu!

dan ya. malam ni gelap.

malam cendana!

azwan bamadhaj said...

kabus???

siannya.....

i kat sini berkabus selalu je.. x bising2 pun......


kasihan......

WanHidayat said...

Mdm...Kuantan mmg best, biarlah org nak kata KL lagi baik atau sebagainya...

Kita bersatu di sana, menimba ilmu di sana...bertemu cinta juga di sana...

Bila sampai masa, akan ku turut lara hati...kembali kepada bumi di mana darah pertama menitis...

*mdm: Dah tiba masa beli compact camera!!!!

wahyudimy said...

Penulis blog beyond words suka boing.

Larikkk...

Hehehe

addyaholix said...

*mdm: Dah tiba masa beli compact camera!!!! - kata dayat.

saya nak beli dslr.

malam ni saya balik kampung.
makcik meninggal siang tadi.
alfatihah buat arwah.

malam cendana!

adibah said...

KL sekarang ni pun berkabus tebal... betul.. tak caya? tengok dalam hati aku.. sekarang berkabus tebal..walaupun sudah tengahari.

Jard The Great said...

wowo.. aku rindukan gabus kat gunung kinabalu.. uhukz..

Raja Azrul said...

kat KL ada jer..kalau u pergi area bukit antarabangsa dan ampang...

FYI: kabus tu kat UMP, bukan kat umah you..kalau kat umah you..i rasa sure takde..yang ade, air longkang jer..hehehe.