Friday, 27 March 2009

obsessi Sungai Lembing - Sungai Rimau

Rabu - 18.03.2009


Rabu petang...no class...no meeting...


aku bersama bersama Remedy, Organik, Cactus dan Impy ke Sungai Lembing...kali ni sebabnya...Impy tak pernah sampai lagi ke Sg Lembing...katanya...



ok...good enough reason. so...after lunch kami berlima terus ke Sg Lembing...Alif Ba Ta tak ikut sebab dia ada seminar soft-skill masa tu...huhuhu...




kali ini kami ke Sungai Rimau...sebab kami tak pernah lagi sampai ke sini...cantik sekali...airnya sangat jernih dan sejuk...tenang sekali...



















aku...nak pergi lagi...

3 comments:

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

oh teacher.

mmg amalan semua IPTA ke every rabu mesty ada meeting?

hehe. klu sy sambung masters di UMP, boleh ke bawak saya ke sg lembing dan sg riamu itu? 24 tahun tnggal di Kuantan Terchenta tak memungkinkan sy menjejakkan kaki ke sana lagi. pelik, kan?

a.b geldofg said...

ko gi diam2 ye tk ajak aku pun :(

niena kierana said...

nak pgi.. best je nampaknyaaa