Saturday, 21 March 2009

lirik lagu ni macam sial

lirik lagu ni macam sial...aku rasa nak re-arrange je muka Irwansyah...aku wonder, ini ke typical male attitude...blatant double standard...

Irwansyah - Camelia

camelia
maafkanlah aku
karna ku tak bisa temani tidurmu

camelia
lupakanlah aku
yang tak kau temui aku

kau wanita terhebat
yang pernah singgah di hatiku
kau wanita yang tegar
aku mohon lupakanlah aku

sudahlah jangan menangis lagi
ku rasa cukup sampai di sini
mungkin di suatu saat nanti
kau temui cinta yang sejati

sudah cepat lupakanlah aku
jangan pernah ungkit masa lalu
ku takut kekasihku pun tahu
kau pernah menjadi simpananku

camelia
kau wanita terhebat

yang pernah singgah di hatiku

sudahlah jangan menangis lagi
ku rasa cukup sampai di sini
ku takut kekasihku pun tahu
kau pernah menjadi simpananku
camelia


aku...penulis ni memang tak sayang muka...

11 comments:

nota.kematian said...

hahaha.
madam,
lirik lagu lagu sekarang ini banyak yang sama spesis macam itu,
tapi hairan ya, tetap popular dan menjadi siulan semua lagu tu.

hohohohoho...

{syaz}{wani} said...

huu~
btul3...
lagu ni mmg teruk...
pencipta dia dh xde idea kot...
kesenian pon dh hilng tp msih nk berkarya...
ish3...
hodoh btul...

~~~ kay ~~~ said...

http://www.youtube.com/watch?v=UZ6Nml4PCHU

hehehee.... layan!

have a lovely weekend.

a.b geldofg said...

jgn mudah pcaya dgn pujian lelaki ye cmelia.......tmbah2 bila dia dah tdo dgn ko

wahyudimy said...

Ada ke lagu macam ni? nampak sangat aku tidak updated..haha

Ps:kamu tidak berpuisi lagi?

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

em. lagu ini ptama kali dgr 2 days ago.

agaknya sang penulis lagu ni tulis based on her/his experience kot.. tapi sgt takde sivik, ek

{syaz}{wani} said...

salam...
hehe...
mdm x cam sy rpe ny...(T_T)
i'am the only free hair gurl in k28...
ahakss... (^_^)

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

ngeee...thanks teacher.

the pencipta pndai buat check and balance. dia letak lirik mcm hampeh and then he covers up with good melody.

lirik hampeh + good melody = tak syg muka, ye. hehehe

thanks.

{syaz}{wani} said...

haha~
pasti kn ea mdm...

F A R Y N said...

wahhh...
lagu ni mmg bedebah...
hehehhe..
nanti nak pi dgr

adibah said...

singgah kali pertama :-)

nanti nak singgah selalu..