Monday, 2 February 2009

tough luck

02.02.09

alamak...aku tertinggal phone kat dalam lab...lepas class 4-6 aku...macam mana aku boleh tertinggal pun aku tak tahu...selama ni tak pernah pun aku tertinggal phone kat dalam lab...malas la nak pergi UMP dan cari semula...aku dah cari dalam kereta...dah suruh anak aku call...no luck...

oh well...first thing tomorrow morning aku akan pergi ke lab 1 dan ambil phone aku...hopefully, masih ada kat sana sebab i was the last person to use that lab..so...rasa aku, the phone should be quite safe until tomorrow morning.

takpe...kalau jumpa...ok la. kalau tak pun, aku boleh hidup gak...hehehe...public phone ada, office phone ada, house phone ada...cuma number2 telephone je takde...huhuhu...memang choy...tapi salah sendiri...so...terima je la

aku...i have two words for you mala...tough luck!!!!!

7 comments:

miezi said...

word dr saya utk kamu pulak -Good Luck. Eheh

wahyudimy said...

Tough luck..Or maybe its a sign to get new one..Hehe hope u ll find it thou'..

Daoz said...

u lost ur fon?adei,hope u'll find it back.

ab geldofg said...

itulah ko duk igt ncfe 3+1 je

jumapx said...

hu3
xpe mdm...
bdoa je harap2 jumpa blk hanset motorola mdm tue...he3

Dato Paduka Masri said...

hahahaha... cari jgn xcari....

Otit said...

ala.
its either
you got your handphone back.
or
you buy new phone.
paling2 pun u akan guna 3310.
tu je.
what's the big deal?
giteww..

p/s:tak kena kat kau boleh la kau ckp mcm tu..kata Madam padaku..