Monday, 9 February 2009

manic monday

hari ni aku boink...truly madly deeply boink...sebabnya?...kalau aku tahu, takde la aku boink...yang aku tahu, I seemed to have either misplaced my brain or I left it at home...along with what is left of my luck...

mula2, kelas 9am aku terpaksa di batalkan, sebab pintu bilik kuliah terkunci ...30 min kami tunggu, in the end aku cancelled...itu takpe lagi...

on the way pergi lunch dengan remedy dan cactus, keluar pulak lagu 'jujur 'kat hotfm...terus terganggu emosi aku...huhuu...

sampai di tempat makan, aku missed 3 parking spaces...terpaksa la pusing satu blok untuk dapatkan semula tempat tu

after lunch...masa hantar dia orang balik ke KK3, aku terlepas lorong rumah mereka...terpaksa reverse...

aku terlupa lab mana i'm supposed to have my 4pm class at...

dalam lab, aku dapat sms dari maxis mms...you have received a picture message from 6012740xxxx....aku checked...rupanya dari life is a journey...dah lama tak dengar berita dari sahabat aku ni...malangnya tak boleh load...aku dah try pergi www.maxis.com.my/mms tapi tak boleh...sedih...

sekarang students sedang siapkan assessments multimedia mereka...aku?...tunggu 6pm, so that aku boleh balik and drown myself in sorrow...huhuhu

rasa macam nak berlari dan terus berlari dan terus berlari...sampai aku pengsan dan hopefully bila aku terjaga...Monday is gone...

aku...huhuhu...not gonna happen

10 comments:

~~~ kay ~~~ said...

salam,
kitorang kat sini (selangor/KL) cuti and just 'lepak'ing with family & friends..('~')
have a good day!

angahpikah said...

i was late dis morning class.. dub dab jugak takot class dah start.. lucky door was locked but unlucky i olready prepare 4 presentation and i rushed to the class..sigh~ hehehe

Mr Final said...

sian... madam..

adekah madam in cloud 9 bile atan berkata2

"aku cuma melihat foto patung
tampa tahu bila dapat melihat patung sebenarnya.."

woh... aku yang propa... lariikkk!!!

FendyHekka said...

teguhkan hti madam... tu sumer salah UMP tuh... bleh?

nota.kematian said...

mdm,
hehehehe
semua tak kena?

sebab itu i suka ajar sekolah rendah, pergi jam 7 balik jam 1 petang, tambah lagi sekolah itu lima tapak saja dari depan rumah.
hua hahahahahaha.

niena kierana said...

hehehe.. kami kat penang cuti! =)

maoh said...

mms maxis slalu x leh nk bukak...
tp serius, memang boink..
hohohoooo..

Dato Paduka Masri said...

menynyi menghilangkan boring... hehehehehe.....

Atan said...

patong atan tau kenapa semua serba tak jadik.. patong lupa jamah cekodok atan..

add ahmaddaniel81@yahoo.com

addyaholix said...

sekurang-kurang ada sesuatu dalam hidup kamu cik sri cendana =)