Sunday, 8 February 2009

aku dan kraze



ini aku dan kraze...hehehe...

kraze tu sebenarnya handphone aku...motorola KRZR

ala...yang aku tertinggal kat lab selama 14 jam tu...

masa kehilangan kraze selama 14 jam tu, aku terfikir...kalau aku tak dapat semula, i will never see kraze again...huhuhu...

sebenarnya aku dah lama guna kraze, sebab aku bukan jenis yang suka tukar handphone every year...aku tukar bila terpaksa je...hehe

so...baik aku ambil gambar dengan kraze...sebab aku rasa, kalau sekali lagi aku tertinggal kraze kat mana2, sure takkan dapat semula...how many times do we get a second chance ya...

so...this is kraze and me...


11 comments:

addyaholix said...

kraze juga secantik kamu =)

kueh bakar said...

betol..peluang ke3..jarang-jarang sekali...

wahyudimy said...

krazerholic..hehe

Daoz said...

blajar pose dr jmee ke??

BudAk hijAu said...

xbermakna kah hidup tanpa hp..?

wakakkakak!!!

Otit said...

oh kraze nama nya.
yang memberikan sahabat dunia siber kita akan secubit rasa excitement kita di sungai lembing.

Atan said...

kraze apa no ko eerk

MaNuSiA_RuMiT said...

kraze shangat handsome...

FendyHekka said...

erm... er... hp i pn ada nama. nama dia minah... nk kenal x dgn kraze u? tp xsetanding kraze u... lg x setading dgn Kiah raja... ha3

nota.kematian said...

kraze?

fuhhhyo!
nama sudah mengacam madam.
hhahaahhaha.


nama handphone sy joyah junior,
hahaha
bleh kenalan?

addyaholix said...

uih kenapa wahyudimy gelarkan krazeholic?


jangan. itu cuma untuk saya. addyaholix haha!