Friday, 30 January 2009

a matter of perception

ada 3 tag yang aku belum jawab...aku akan jawab satu2 ok...nanti merajuk pulak mereka2 ni...tak terpujuk aku...patience my friends...in time semua akan dijawab...

  • Tangkap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling seksi.
    Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan. Mungkin anda rasa senyuman anda masa itu adalah seksi. Sertakan!

  • Nyatakan kenapa gambar itu begitu seksi di mata anda?

  • Tag 5 rakan-rakan anda yang seksi.

seksi...sebab aku pakai shades...



seksi sebab aku pakai cap...

seksi sebab aku pakai baju kurung...

lupa pulak...aku tag semua yang aku link kan dalam blog aku...yang bukan warga atau bekas warga UMP....hehehe...yes....you.you.you.you.and you...

Selamat berseksi.

12 comments:

miezi said...

did anyone ever mention that u look like yasmin ahmad? Eheh :)

DrSam said...

3 potret satu cerita. yang mana satu the real patungcendana?

DrSam said...

errrr...mem, n3 mana soalan tag tu ye?

Raja Azrul said...

seksi??? ehem....

effie said...

waaaa...
u were my teacher back in smart..
i bet i dont remember me..
how r u doing??
waaa...
tak sangka nyer..
wah wah wah..
am so happy...
:)

maoh said...

part yg picture tu dah ok...
sampai part link tu ada unsur2 propa lak... ahakss..

WanHidayat said...

Mdm...u are always sexy to my eyes...whatever....

My fellow scorpio....

You rock the world...Kuantan is your territory!!!...

Hahahhaha

miezi said...

nnt datang kl roger i..i blanje tgk teater best. :)

addyaholix said...

yes u are sexy mdm.
harap dapat kenal dan jumpa mdm yang sexy ni satu hari nanti =)

Otit said...

hey,
we dont define sexy.
sebab sexy defines us.
yeahhh!!

p/s:gitu..

ab geldofg said...

gmbar sexy ko...belum dpt...mbangkitkan rasa ghairah aku hahahahahahaha

Dato Paduka Masri said...

hahahaha.... ghairah kerana seksi....