Tuesday, 11 November 2008

mirage : dalam riang aku ketawa










Dalam riang aku ketawa,
tawa sang pujangga










back to life...back to reality...back to the present time...back to civilization...itulah perasaan aku as soon we all keluar dari kawasan air terjun tu...dan...pemandangan indah di Pantai Kemasik berjaya menenangkan semula hati dan fikiran yang agak phobia sebelum ini....











gembira sekali mereka...semua terus strip dan berlari mencabar arus...ala2 baywatch versi lelaki...hahaha...kecuali impy, nota kematian dan aku....the funny thing is, yang actually tahu berenang sebenarnya cuma aku dan nota kematian je...huhuhu...kalau dia orang minta tolong kita buat2 tak dengar je ok, nota...



8 comments:

nota.kematian said...

betul mdm...

nasib baik semua sedar diri, g mandi kat tempat cetek je.
hahahaha

redzuwan said...

madam: insyaAllah pegi..

Raja Azrul said...

dah riang.sure lah u ketawa kan? hehehe..

erm..you betul2 riang ke? Hanya you sahaja yang boleh beri jawapan itu ...

Otit said...

eh,
i tahu berenang juga la.
but,it's ok to not to be known.

i don't treasure fame.
because to be remembered is more than enough already.

FendyHekka said...

alamak seronotnyer... er i wlpn bleh terapung still mandi kt tmpt cetek gak. ha3. wonder why that 'impy' didnt join them into the sea...

Kadrieana Zahiera Yasin said...

motip sangat kan cakap we ols cam tue...

tapi i reti berenang jgak tau,kat tempat tak ada air lah...wakakkakka...

heremmm....i peminat jer...tak berkasih2an lagi...macam u...hukhukhuk

Otit said...

u tak nak guna khidmat i ker bile u nak kawin ngan w******* tue nnt

WanHidayat said...

Salam mdm....wah...meriahnye...meriah sungguh....Happy belated bufday mdm...better late than never kan...hehehehe....

Go...go...my fello Scorpio....heheheh, miss to join that kind of event....how could i???